Online users

Follower

Sunday, June 27, 2010

Kerna sayang.

Am having a deep conversation with him.About our future yang belum pasti lagi ke mana hala tujunya.Bukan soal kahwin awal, tapi soal kestabilan dia sebagai seorang lelaki.Mampu ka dia nak bela aku, betul ka pilihan aku ni.Dugaan datang.Walaupun kecil, effect dia besar terhadap aku.Yup.Aku dah mula risau lebih-lebih pasal dia.Melebih dari mak dia pula.

Kerna sayang.

8 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

zack, hang kena kuat!
kena kuat~


tabah dgn dugaan dan jangan terbawa2 ya?

sizukaDeboss said...

zack sabar yek:)

rhapsody LiN said...

smoga berjodoh okey.. lin doakan yg terbaik :)

AkU said...

Dah besaq hg ni noh Zack..bguih2..pikiaq pasai msa depan..

AcanCapik said...

kalau jodoh tak ke mana. masing2 ada rezeki masing2. lambat dengan cepat je penentu. sabar k. kalau sayang, mesti la sanggup berkorban. =)

syafawani said...

sama2 usaha untuk masa depan ok..mana taw kot rezki hangpa dua nnt idup senang:) aminn..

taz said...

benda² macam ni memang kena fikir awal². wishing the best for both of u. neway, first time dtg sini. :)

Softtouch [Hanim] said...

akak harap semuanya akan ok2 yer..xpe dua2 muda lagi..byk masa lagi..percaya [d rezeki ok..jg ridau..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger