Online users

Follower

Sunday, June 27, 2010

Keywords bulan lepas.


Nampaknya ramai yang mencari pasal Ashwad Ismail kat blog ni. Tak kurang juga yang mencari pasal Neelofa.Aik.Ada juga ke yang search Insan Tinggi? Wohoo.So far, blog ini bersih lagi dari keyword pelik-pelik.Setakat keyword tak pakai bra tu ada la.

Last week, Zul siap message bagi tau yang Lofa keluar iklan lagi.Kali ini Silky Girl pula.Main iklan dengan Amani if tak silap.Aku tak sempat tengok lagi iklan tu.Duk cari juga kat tv3 tapi tak keluar keluar pun.Biase tau.Time tunggu tak nak keluar.Time tak tunggu, keluar tak berhenti pula.

By the way, siapa ada tengok iklan Silky Girl yang baru? Tolong bagi tau pukul berapa iklan tu selalu keluar.Excited aku nak tengok Lofa pout mulut dia.Hehehe.

18 comments:

Whoopz said...

Ashwad tu sape? Oswald kenal ar..

[z@ck] said...

Whoopz..
erk.takkan ko tak tau kot? one of the volunteer yang join mavi marmara punya team..wartawan astro awani

Hizami Rahim said...

erk.
best sgt ke iklan baru tu?
tak tengok lagi jugak ni.
;)

Fatin Aliyya said...

rasa mcm penh tgk iklan tue tp x psn lak kol baper..

wawan said...

ho.. yang lipstik bibir mungil tu ek? hehehehe

[z@ck] said...

wawan..
you dah tgok ek..alaa..bila iklan tu kuar?

meo ribena said...

wah... lama dh blogging fren!

wawan said...

nah sayang.. tengok puas².. Lofa tu sape ek? kasa first time tengok iklan ni pun dah rasa mcm familiar je awek ni.. tapi tak buleh nak catch up lagiiii

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1247546683920&ref=mf

[z@ck] said...

wawan..
thanks sayang! hehehe..my friend kat mrsm dulu..erm..dia ada msuk dewi remaja..

wawan said...

ho.. patut la agak familiarrrr

[z@ck] said...

wawan..
dia ada main iklan fair n lovely before this..byk juga la iklan dia cover..org cantik..

wawan said...

no wonder laaaa

tiba² nak berangan jadi model fair & lovely jugak

hehehe

[z@ck] said...

wawan..
xpa kalau kulit putih berseri..kalau i ni..mmg fail.hahaha

Peri PiA said...
This comment has been removed by the author.
AkU said...

timing nye..time aku nak uat taik mata...yup2..amat pasti..

Peri PiA said...

Sebab terpesona tgk dieorg juih2 bibir,xpasan iklan dia pkl bape hehe

wawan said...

nak tukaq laaa nak jadi model sendayu tinggi @ dR. Rozmey.. baru buleh nampak sebelum & selepas.. LARIIKKKKKKK

pearl jade said...

ini lofaa ke??
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1247546683920&ref=mf#!/video/video.php?v=1334991789993

iklan compact powder silky girl

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger