Online users

Follower

Friday, June 18, 2010

Nampak macam otai, tapi...

Budak-budak kecil lagi kita friendly dengan dorang, lagi dorang suka.Cikgu kelas ni strict sikit.So, bila kami masuk untuk observe, dorang rasa seronok.Teruja lebih sikit.Asyik-asyik pandang belakang.Tengok kami atas bawah.

Disebabkan faktor privacy, aku namakan student ni Ali. Ali ni nampak macam otai.Style yang tak reti duduk diam.Ada ja benda dia nak buat.Tapi comel.Erk.Budak-budak mana ada yang tak comel kan.Bila time Maths games, dia datang approach aku.Time tu aku sibuk melayan si Timah.Timah ni pun kaki buli juga.Tak padan dengan perempuan.Game tu dia sorang ja nak conquer.Aku cakap lembut-lembut, tak boleh buat macam ni.Kena bagi chance kat Ali juga.Ali tu dah masam muka.Siap cakap lagi, "I wanna play fair gameee!" .Monyok habis dah muka.Olololoo.Si Timah ni boleh pula buat muka selenga.Buat-buat tak dengar si Ali ni punya rintihan hati.Duk keep on cakap dengan aku.Aku jadi tak keruan.Tak reti dah nak handle macam mana.Last-last si Ali ni merajuk terus blah dari meja kami.Rasa bersalah pun ada.

Ternyata si Ali tak lah seotai mana.Dalam hati ada taman der.Si Timah lagi otai.Habis semua budak dia buli.

p/s: Aku tak reti nak marah anak orang.Macam mana nak handle kalau jadi macam ni dalam kelas aku nanti? Aiyooh.Drama sungguh.

10 comments:

Peri PiA said...

comel nya

kalo akak,akak akan garang dgn budak2

baik nya z@ck xreti nak marah

rammyd said...

heh. cayalah si timah. macho jek. kekeke :P

oh mama saya mahu kawen!

sI tEDI said...

ha ha ha ha

tue lah kan.
anak org tak sama dgn anak sendiri. kang tersalah marah saman!

Dee said...

alahai..comel je akak baca...pandai2 ko lah zack..hahaha..

zai said...

haahaa kejantanan belum tegar dlm diri Ali tu.


kena garang sikit, jangan banyak, but selalu la juga lawak2 ngn dorang

LALA said...

ololo kesiannnn Ali

sizukaDeboss said...

haha.comel gila ko zack.kalo ak habes kne jerit budak tu kot:P*mcm berani.silap kuar loghat phg habes pengsan.haha*

Miss Hirose said...

zack seronok btul la layan bdk2 ni kan..hehe

lina said...

salam kenal, seronok baca, kelakar,kesian pun ada :)

ARC™ said...

budak2 xleh marah..ko kene tunjuk benda yg btol...lagi dimarah, lagi dia retaliate..kan ke ade dalam epsy~~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger