Online users

Follower

Friday, June 18, 2010

So that it stays up?

Soalan pasal tudung tak ada.Tapi, soalan ini yang keluar dari mulut budak mata biru.

Boy : How come both of you have jeweleries on your shoulder?

Farah : Err, so that it clips our veil to the shirt.

Boys : So that it stays up?

Farah : Yeah.

Adoi. Told ya budak kecil ini unexpected. Lain yang diexpect, lain yang ditanya.Kalau tanya pasal tudung tu, boleh jugalah lancar nak menerang.Ini pasal brooch.Hahaha.Mujur ada Farah yang pantas berfikir.

Stays up yang tak boleh blah tu.Apa dia ingat 'jeweleries' tu ke yang buat tudung kami tegak berdiri? Tsk. How innocent. T_T

13 comments:

sI tEDI said...

ha ha ha ha

tegak berdiri.

fuhhhh..
maksud dia..

ehmmmm

Drunbella Khoo said...

dah nama pun budak-budak kan.
ahahahaha.
:D

Peri PiA said...

bijak2 :D

Miss Hirose said...

hahaha..
mmg bdk2 sungguh..hehe

k.A said...

haha.comel je!

Whoopz said...

Expect the unexpected.. Gud luck ngan next questi0n.. Hahah

Softtouch [Hanim] said...

gelak kak sorang2..comel jer dia tanya...he he he

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. budak kecik memang funny!

syafawani said...

heheh..ada ja idea budak2 tu kan..

Othman Juliana said...

haha~ soalan yang sangat bijak! cuba try pakai tudung yang pin kat kepala tu esok2 :)

black_mel said...

hahaha...mendalam maksud dia..cuma korang salah paham..diorgkan advance..haha..

Izzatul Ismail said...

budak2 memang byk tanya

silly random said...

akk..
huhu..
budak2..
x best r jd ckgu ney..
herm..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger