Online users

Follower

Friday, June 18, 2010

Rindu

Time ni la rindu membuak-buak kat dia.Contact pun dah tak macam selalu sebab aku busy.Tak sempat nak tengok hp.Kadang-kadang tengah malam baru message.Itu pun kadang-kadang aku yang tertidur dulu.Message taip tapi tak terhantar.Letih punya pasal.Huhu.

Kalau ada masa, kami YM. Itupun kalau dua-dua free.Kadang-kadang time dia bangun, aku dah tidur.Tsk.Ini semua sebab perbezaan masa.Benci benci.Bangun pagi teringat dia.Tidur pun teringat dia.

Ya Allah.Rindunya... =(

10 comments:

princeduyong said...

sabar... :)

sarah shafie said...

ye,sbar..

Mysara Newrie said...

wah sabar kak zack :D dugaan hbungan jarak jauh la nie. Hehe ;D



eh bila kak zack nak introducekan die kat blog nie? hehe ;D

Peri PiA said...

sakit rindu z@ck

Mawar_berduri said...

seksanya kalau rindu...siapa la agaknya yang dirindu itu .......

Softtouch [Hanim] said...

sabar zack..dugaan bercinta jarak jauh..xpe kuatkan hati ok..

suezensuzanna said...

uiks....tuh lah dia...biler dh time x same kan..kiter bgn dia tdo...kiter tdo dia plak bgn....

Miss Hirose said...

alololo..sabar ye dear..=)
kite sme la cinta jarak jauh jugek..hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cinta antara benua.. tu la dugaannye. ko kne kental zack!!

Izzatul Ismail said...

ololololo shuwiiitttnyeee hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger