Online users

Follower

Monday, June 7, 2010

Semakin pasrah bila diri ditegur semakin tembam T_T

I kinda like my new header. Maybe that colourful stripes attract me the most. Dasar suka colour pink nak buat macam mana kan. Thanks to Luth. Kalau korang nak tahu, dialah yang banyak tolong aku dalam design blog ni. To be frank, aku memang fail bab coding. Bab mengedit gambar guna photoshop pun aku fail. Langsung tak ada seni. So, just bergantung harap kat orang lain ja la. Kalau tak, sampai aku kahwin beranak pinak pun, blog ni tak ada transformation. Orang utara cakap, duk lagu tu ja la sampai kesudah. =)

Dan aku semakin pasrah bilamana ada yang tegur aku makin tembam. Pasrah pasrah pasrah. Sobssss. Mula la nak menyesal pilih gambar baju pink tu buat header. Tengok lama-lama memang nampak sudut tembam tu. Macam dumpling. Wuwu. Tak pa. Tunggu time summer nanti I diet balik. Sekarang tak boleh diet sebab sejuk. Kerja nak makan ja.

Tak pa check. Tak pa.

12 comments:

aMoR said...

semua tuh dugaan....heeee

xpi still molek semua ciptaan nya molek2 belako..

[z@ck] said...

aMoR..
yup..think positive!
=)

Whoopz said...

Lor.. Tembam ka? X aih.. Ko cuma berevolusi mengikot keadaan cuaca.. Perlu byk lemak masa musim sejuk neh.. Hahah..

AcanCapik said...

why do women just too worry about putting on weight? i it's just fine, unless you are hitting the obese scale of course... huhu... nevertheless, u look great zack. n i mean it. =)

Drunbella Khoo said...

saya perlukan isi dan lemak untuk tambah berat badan.
ada sesapa sudi nak transfer?
aheh.
=___='

Hizami Rahim said...

haha.
comel a ur new header tu.
seriously.
;)
eh eh tak gemuk pun.
;)

[z@ck] said...

Whoopz..
btol jugak cakap ko.tp kalau berat badan senang naik dan turun ok la.kalau susah???

AcanCapik..
thanks for your honest thought.*kembang hidung*

Drunbella Khoo..
nah.ko amik lemak aku ok. =P

Hizami Rahim..
betul ka?

'AQILAH said...

berisi comel :) yeah...header kau cantik...jalur2 gitu...hehehe

hans said...

makan selagi mampu

[z@ck] said...

'AQILAH..
hoho..thanks =)

hans..
yeah!

ES said...

aku suke komen whoops..stakat ni lah 80% student yg fly..mesti gain weight...dun wori.haha

laila said...

senasib ah kita
apa nk buat
pasrah jelaaaaa

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger