Online users

Follower

Tuesday, July 13, 2010

3 years together

Just got back from Farah's birthday party.Hari ini memang full betul perut.Petang dah pekena laksa buatan sendiri.Ehem.Ini kena emphasize sikit.Buatan sendiri ya.Malam pekena pula nasi goreng,mee sup,mee goreng,spagheti, kek batik dan kek bakar.Fuh.Kenyang sungguh.

Dah lama rasanya kami tak berkumpul ramai-ramai.Sekali sekala bila ada event macam ni, bolehlah juga berjumpa luang masa bersama.Kalau tak, haram nak jumpa melainkan kat kelas dan tutorial ja.Itupun kalau satu kelas.Kalau tak, batang hidung pun tak nampak.

Bersyukur dikelilingi kawan yang happening.Boleh lepak sama-sama main UNO, gelak sama-sama.Oh.Rindu saat macam ni.Orang cakap precious moment.Bila kawan ajak datang rumah, kenalah datang.Tak sampai hati nak tolak.Lagipun itu caranya nak tunjuk yang kami saling support antara satu sama lain.Suka duka bersama.Hargailah kawan disekeliling anda.

It's been 3 years and we're still standing.Kawan-kawan, aku sayang korang semua.

6 comments:

.:lilylimelite:. said...

hepi korg datang:) lg berseri2 rumah ktorg:)

Fatin Aliyya said...

happy 3rd anniversary.=D

wish u all d best n happy 2 see u guys doing great!!!

ada van de kamp said...

super duper <3

Att Ashburn said...

LOVE LOVE LOVE.
LIKE LIKE LIKE.
MAY WE REMAIN FRIENDS FOREVER.
AMIN.

TERCAPSLOCK PULAK HEHE

Softtouch [Hanim] said...

hepy nyer..betul..precious moment..nnti2 mesti rindu ngan kwn2 ni kan..

[z@ck] said...

lilylimelite..
kami bawa berkata kat rumah hang lily..hahaha

Fatin Aliyya..
thanks fatin =)

ada van de kamp..
triple <3

Att..
amboi..macam marah plak caps lock.hahaha

Softtouch Hanim..
yup..enjoy it before it lasts

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger