Online users

Follower

Wednesday, July 14, 2010

Cerita pasal family

Aku memang sedikit beremosi bila bercakap dengan family.Apatah lagi bila berjauhan macam ni.Asyik meleleh ja air mata bila on call.Habis kental control suara supaya tak nampak macam tengah menangis.Lega rasanya bila dapat tahu Bang Cik dan Ika tak banyak songeh kat rumah.Dorang dah pandai berdikari.Dah pandai tanak nasi sendiri.Bagus.Zul pula tengah kalut nak mid term.Harap dia boleh dapat good result.

Abang, akak tahu abang baca blog akak.Eceh.Silent reader konon.Hahaha.Good luck! Buat yang terbaik.Jangan duk kalut la dengan Dr Rozmey punya rambut.Biaq pi kat dia.Dua Alam ke ape ke pedulikan.

Tok tak ada plan lagi nak hantar apa-apa sempena puasa ni.Aku teringin nak makan serunding ayam.Lepas ke tak haa kalau pos ke NZ? Ke kena tahan juga macam kes belacan hari tu? Sedangkan buah kurma pun tak lepas.Inikan pula serunding.Sobss.

p/s: Tok asyik tanya pasal mak Wan.Jadi ke tak nak datang sini.Tiket berapa ribu? Aik tok.Nak mai sini juga ka? Hehehe.

9 comments:

Hizami Rahim said...

haha.
adeh.
apahal nak risau dgn rambut Dr Rozmey tu?
:D

[z@ck] said...

Hizami Rahim..
aku pun tak faham.agaknya annoyed dgn style dia kot.hahaha

Softtouch [Hanim] said...

alahai sayu jer akak bc n3 nie..zack rindu ngan adik beradik yer..InsyaALlah dorang kat sini xde ape2...jgn risau ok..

Peri PiA said...

alahai mcm nak menitis air mata ni

Whoopz said...

Ensem2 n comey adk bradik hang zack..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

dorang pun mesti rindu kat hang..huhuhu sobbb

[z@ck] said...

softtouch Hanim..
hehe..dorang sihat2 ja..

Peri Pia..
erk..

Whoopz..
Akak dia paling cun skali.ihik.

Suehann..
sobbsss

sI tEDI said...

mereka past pandai berdikari bila kakakk tempat bermanja jauh di mata :))

[z@ck] said...

si tedi..
hehehe..tiba2 aku rasa malu plak.jadah btol.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger