Online users

Follower

Tuesday, July 13, 2010

Puding roti sukses!

Hari ini I try buat puding roti.Jadi oh.Syok syok.Semenjak kes karipap tak jadi tu, aku trauma sikit nak buat benda berasaskan pastri ni.Kalau bab lauk, aku boleh gagah lagi tambah apa-apa yang patut nak alter rasa.Ini kalau buat pastri, after siap baru boleh tengok outcome.Tapi sebab dah teringin sangat nak try buat, gigih pi New World beli susu segala.Mengangkut sorang-sorang naik bas.Tak glamour langsung bawa susu.

I dengan bangganya nak habaq bahawasanya puding roti I lulus selepas melalui proses cuba rasa oleh housemate.Syok tak sangga aih.Ni yang nak belagak dengan si pengutip durian ni.Hohoho.

10 comments:

Cik Yayang said...

Tepek la gambaq..nk tgk hasil puding roti nyaaa :p

syafawani said...

mana gambaq roti cek? mai nak tgk sama..hehe

Fina said...

fuiyoh zack ^^
rasanya baru smlm entri awak yg solat atas ais tu, skrg entri dah dah tertolak ke bawahhhhh skali. cmne nak update entri byk2 mcm niii.. ^^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya puding roti..akak pun xpenah buat puding roti nie.. :P

mish.qist said...

dear...upload lah recipe anda ;)

Nur Su'aidah said...

glamour ah bawa susu! :D

MieZa said...

mana gambar? nk tgk..hehe

ken said...

no pics? =)

Softtouch [Hanim] said...

tahniah zack..akak pun xcube lg buat puding roti..nnti balik cni buatkan utk akak yer..:)

[z@ck] said...

Cik Yayang..
takdan tempek dah habis..T_T

syafawani..
hahaha..lupa sebenarnya nak tangkap.

Fina..
hahah..ini sebab tadak kerja.malas nak baca buku.itu yg berupdate sakan tu.tunggu time busy nanti.sekali sehari je kot.

purplelicious..
senang je nak buat sis =)

mish qist..
oraitt..later ea =)

Nur Su'aidah..
erk..ko perli aku ke apa ni?

Mieza..
sorry dear..tak sempat tgkp gmbr dah habis..

ken..
sorry, no pic.. =(

Softtouch Hanim..
orait..no hal =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger