Online users

Follower

Tuesday, July 13, 2010

Dasar main add friend kat FB.

Ada sorang minah ni datang chat kat FB.Nama glamour macam artis.Profile pic pun menawan.Tapi aku ada sedikit keraguan dengan profile minah ni.Aku tak percaya dia guna gambar dia sendiri.Macam gambar ambil pakai main tempek kat FB ja.Dah lama kami jadi kawan kat FB tapi tak pernah tegur.Dia pernah banyak kali minta YM aku and I resist it.Rasa tak selesa pula dia asyik tanya pasal YM.Terus aku offline.Padahal perempuan ni.Aku fikir ke depan sangat kot.Aku takut dia hack YM aku or ajak webcam lepas tu tunjuk bukan-bukan ka.Mana nak tahu kan? Kena bersiap sedia even jantina kami sama.

Bila aku tanya dia siapa, dia tanya aku balik.Lepas tu aku umpan la dia cakap dia cantik.

Aku: Apasal awak tak upload gambar awak banyak sikit kat FB?Muka dah cun.

Minah: Tu la.Ramai sangat puji.Tak suka la.

Like...what the? Dasar pantang kena puji.Terus aku remove kau dari friend list aku.Entah apa-apa.Lagipun memang aku langsung tak kenal kau.Selalu muka yang aku tak kenal datang dari blog.I mean dorang add sebab terbaca blog aku dan dorang introduce diri.Bagus la macam tu.At least aku tahu nak listkan korang kat mana.Tapi kes ni lain sikit.Kalau kau baca blog aku, konfirm kau akan cakap "Saya add awak sebab saya baca blog awak" bukan cakap "Entah la...banyak sangat pending friend request dalam FB saya ni.Saya tak ingat dah kenapa saya add awak".

Dasar nak ramaikan friend list.Dasar pakai main add je kan.Lantak kau la I**** L******.

18 comments:

Nur Su'aidah said...

ku tak pernah approve org yg tak eknal

LUT said...

hai nak add bole, :P

mierabun said...

HAHAH
lawak. gilaa prasan punya minah tuh.

Sesumpah said...

haha lawak habess. senang app org yg kite knl jeh


:)

sI tEDI said...

lessy kot yu.
nak ngorat! ha ha ha

Hizami Rahim said...

kan?
tahu takpe.
bersepah manusia macam tu.
cewahhh.
:D

x-po said...

haha bg aku je la id dia..boleh? apa id dia? meh aku nk ym dgn dia

nabilah abd rahman said...

hahaha...pantang kena puji betul minah tu...

sahromnasrudin said...

salam ziarah..dpt blog awak dari blog rakan2...selamat berblogging ;-)

realiti.. said...

rsenye tu lelaki kot..kalu x..xdlh mcm nk sgt id ym lh n mcm2..

Dee said...

akak hya accept yg kenal saja..yg x kenal..bolayan..

makdara TERDIVA said...

pun penah buang 200 kawan yg x kenal dr fb..walau agak kejam bunyinya..huhu..

dan bakal membuang lagi baki2 yg x kenal tu..especially lelaki..

hans said...

hahahahaha
aku skrg susah nak approve orang
ada banyak jer pending request
kadang2 aku dah approve pun aku delete balik kalau aku tak selesa

aMoR said...

malaysia aman kot`

ARC™ said...

dlu mase aku xde fanpage, aku link kan blog aku ke 1 note mengatakan syarat2 add friendlist heheh

walaupun annoying tapi slamat...tp aku xkisah pun kalau blogger yg add

ramai yg add saje2 ni sbb nak invite ko masuk MLM...tu je tujuan utamanya kot

Noridah said...

betul pendapat ARC tu...hanya untuk tujuan MLM ...

Att Ashburn said...

tapi kena hati2 sikit zack. kadang2 ini stalker je. org tu tak exist pun in real life. plz be careful eh

nas said...

lelaki hapa???
hahahaha...atau lesbian???
entala...huhu..be careful!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger