Online users

Follower

Monday, July 19, 2010

Jom ubahsuai blog kawan-kawan!



Bukan nak promote belacan Pekan Rabu atau Jus Mate 5 Dr Rozmey, tapi ini lagi hot.Servis ubahsuai blog yang paling mengancam dan berbaloi!

Kalau korang nak tahu, blog aku ni bukan aku yang design tapi orang lain yakni kawan bloggerku yang seorang ini, Luth.Ha.Dialah penyelamat blogku dari kusam dan hapak sepanjang zaman.Tanpa dia, memang blog aku forever evergreen la.Aku memang fail bab coding HTML, apatah lagi nak edit header tu.Semua ni dia yang buat.Dua kali aku tukar header.Memang si Luth ni la yang duk perosah.Right now dia tengah buat bisnes baru iaitu servis ubahsuai blog.Usah risau pasal colour dan header.Itu semua bisa diatur.Kerja korang just bagitahu je apa yang korang nak dari A to Z.Mamat ni kreatif dan inovatif.Surely dia akan bagi exactly apa yang korang nak.100% gerenti!By the way, ini untuk pelanggan BLOGSPOT only.Tumblr and wordpress bolayan.Boo!

Tengok tengok apa yang ditawarkan.Agak tak nampak, sila klik gambar ye untuk tumbesaran gajah.

Harga pun murah.Hanya RM 20.Sangat berbaloi.Jangan malu jangan segan nak request design blog korang.Kalau rasa header yang dia buat tak cun, cakap je terus terang.Tak payah nak sembunyi-sembunyi.Si Luth ni open minded.Dia nak yang terbaik untuk korang.Apa guna bayaq RM 20 tapi tak puas hati kan?

Pergh.Insan Tinggi di feature sebagai salah satu testimonial dalam blog ubahsuai.Kembang kuncup hidung ini.Tak menahan statement blogger New Zealand tu.Hohoho.

Macam mana nak buat tempahan? Boleh e-mail direct kat Luth or just message dia personally.Bayaran pula boleh dibuat melalui akaun Maybank2U.Untuk keterangan lanjut, boleh klik [sini]

13 comments:

molmolla said...

wahhhhhh. blh try!! :D
kamu pun promote2 blog die ehhh. nice beb!

Whoopz said...

Bleh try..

fiD said...

chantek kak!

[z@ck] said...

molmolla..
sila sila =)

Whoopz..
jgn ckp je weyh..try plis.

fiD..
saya mmg cantik.hahaha

Deqna said...

erm memang menarik.. nak cuba lah nanti.. dah lah blog saya yg ntahapeape itu memang lah kusam dan tidak menarik...

[z@ck] said...

Deqna..
hehe..sampai seru nak ubah design blog ka?hihi

oranglidi said...

dulu2 time awal2 ak brblog, blog ni kaler oren klau x silap. eh, ke kuning ?

yang ada gmbar owner besar2 tu. heheh

att said...

pastu kena bagi password blog kat die ke??

[z@ck] said...

oranglidi..
yup yup..btol..=)

att..
rasanya tak perlu kot..nanti zack konfirm lain..zack pn x ingat

Fina said...

zack, sy dah pergi dekat weblog tu. n dah tengok2 template dekat laman web design blog yg dia bagi. serious lawa2. blog sy skrg ni simple gile, sy edit sket dr layout minima blogger. bygkan mcmna simplenya. hahaaa :P

nice info. okey bukan setakat nice. sgt bgs! ;)

||| PöJìé PööH ||| said...

Ohh hasilnya mmg cun!
Wajar minta perkhidmatan dia nih!
Thanks for sharing :)

Love,
PojiePooh Abdullah

BroSKL said...

bagus la ada servis yang mantap cmni.. murah lak tuh..

Said Saiful Fazli said...

tumpang lalu~~
singgah2 lah blog sy nanti kalau free~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger