Online users

Follower

Tuesday, July 20, 2010

Sesi suai kenal yang mandom.

Dah habis kelas untuk hari ini.Hohoho.Bagi yang kat Malaysia, sekarang baru pukul 7 pagi.Baru permulaan hari.Kat sini dah pukul 11 pagi.Wake up people!

Minggu ni baru start tutorial.Tutorial EPSY tadi agak mandom.Ye lah.Baru first week.Kena pula kelas baru, tutor baru.Semua muka baru.Seperti biasa, budak Malaysia mendominasi kelas.Tapi ada juga geng mat saleh.Semua perempuan.Hot oh.

Time ice breaking tadi kitorang kena mix dengan geng mat saleh.Introduce diri dan sembang la apa yang patut.Entah kenapa aku jadi segan gila.Rasa macam malas gila kot nak start kenal-kenal mat saleh ni.Dulu ye lah excited nak ice breaking segala.Sekarang dah masuk 2nd trimester, rasa macam erghhhh...tak perlu kot ice breaking.Lagipun, bukan kenal semua tapi one person ja.Itupun jenuh nak mesra.Tak tahulah pasal apa dengan aku ni.Sebab lapaq kot.

Dapat la seorang kawan baru.Nama Alice.Budak Wellington juga.Umur pun sebaya.21.Oh..she's damn pretty.Apasal ek mat saleh ni semuanya lawa-lawa?Aku tak puas hati.Nak juga kulit mulus macam dorang.

1 comments:

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

tunjuk la roomate baru Alice tu zack..:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger