Online users

Follower

Monday, July 19, 2010

Penangan Rugby World Cup, barang naik harga.

Dah mula mencari souvenir sikit-sikit untuk family.Sebabnya hujung tahun nanti semua harga barang naik kat NZ. Penangan Rugby World Cup 2010.Pergh.GST makin naik.Botak la kepala cek.Time pergi Auckland hari tu pun aku ada beli sikit.Kat Welly ni asal pergi kedai 2 dollar shop, ada je benda nak mengangkut.Tengok comel sikit, angkut.Macam-macam benda dah beli.Aku jenis yang tak suka beli barang yang sama.So, setiap kali pergi, aim borong satu jenis.Next time, target benda lain pula.Nak divide benda alah tu lain cerita.Yang penting angkut dulu.Pandai-pandai la aku bagi kat depa nanti.

Bab beli hadiah ni memang aku excited.Seronok dapat tengok wajah happy dorang bila dapat hadiah.Rasa puas hati =)

11 comments:

KERAK NASI said...

aku pnye ade? hehehehe..

molmolla said...

nk jugak! :) hahahaa

mida said...

ye...
cry awl2...
t naek harge...tercekik..

[z@ck] said...

KERAK NASI..
ko nak ek? boleh2 =)

molmolla..
weyh..tukar nick ke?

mida..
yup yup ;P

Dee said...

aiseh..nti akak kira n update zack ye psl yg akak mtk tlg zack tuh..hihihi..before end of this month..insyaallah..

MieZa said...

aku pon suka beli hadiah...hehe
tapi untuk aku ada x?

[z@ck] said...

Dee..
orait sis =)

Mieza..
ko pun nk juga? hahaha..boleh2

Luth Textile said...

saya nak jugak

molmolla said...

ngehehehe! yups~

Hizami Rahim said...

nak satu.
nak jugak.
haha~
:D

[z@ck] said...

Luth Textile..
ya ya..nanti ada la untuk awak.

molmolla..
ohoo..stalker ek..

Hizami Rahim..
ko tak kasi hadiah time besday aku..wek wek

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger