Online users

Follower

Monday, July 19, 2010

Minggu penuh dengan emosi


Minggu lepas adalah minggu beremosi.Mengenangkan 3 tahun dah kami bersama, going through ups and downs, gelak tawa bersama, rasa macam kejap je kan.Kalau baby tu dah boleh berjalan dah.Dulu semuanya mentah lagi.Kawan pun berpuak-puak.Ada yang dibenci, ada yang kena hentam teruk sampai menangis.Such a kid.Sekarang semuanya dah grow up.Dah tak ada nak puak-puak.Kawan je dengan semua orang.Dah boleh get along together.Yang penting, dah matang dan boleh kahwin dah.Hahaha.

Penyakit menangis memang berjangkit (Ky,2010)

Kalau dulu madam cukup risau kita tak boleh survive kat NZ, siap kasi amanah kat Wan Z lagi untuk tengokkan kita kat sini, but now I guess madam tak perlu serisau dulu coz' we're still standing here madam.We're still.

Millions of thanks to our beloved cohort leader, Wan Z for taking care of us.Walaupun secara fizikalnya tak nampak jasa hang, tapi deep inside we know that you've done a lot to us.Especially pasal elaun.Hoho.Jasamu dikenang.

Peluk peluk cium cium.

Whatever happens, we're still 59.Hakeem, you're still apart of us.You know that.

7 comments:

sI tEDI said...

saling menghargai antara satu sama lain :))

[z@ck] said...

si tedi..
yup yup =)

Wan Ssei said...

duk New Zealand eh sekarang?

Dee said...

u will learn to appreciate friendship when u are far away from family..n now..ur friends are ur family..kan?

[z@ck] said...

Wan Ssei..
yup yup =)

Dee..
betol sis..dah jauh dari family, kawanlah tempat bergantung

syafawani said...

syioknya da lama kawan..nak wat gitu ngan oshinz gak la..huhu

[z@ck] said...

syafawani..
hohoho..how long have you been friend together?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger