Online users

Follower

Monday, July 19, 2010

Thanks for the food

Again.Menghadirkan diri ke majlis hari jadi Alin di Kelburn Parade.Demi kawan, sanggup gagahkan diri bangun awal pagi.Eceh.Sila terharu ye orang Kelburn Parade.Dah menjadi satu tradisi pula untuk berkumpul ramai-ramai time birthday celebration.Kalau kat maktab dulu, cukup susah nak kumpul semua sekali.Ada je alasannya.Tak larat la apa la.Tapi kat sini, semua macam senang pula nak bagi cooperation.Makanan free siapa tak suka kan? Heh.

Ni haa Alin yang di suprisekan.Birthday dah lepas sebulan baru celebrate.Hohoho.

Yang specialnya kali ni sebab party ni untuk all girls je.Boys are not allowed.Bukan niat nak meminggirkan species bernama lelaki cuma we olls girl just nak spend time gedik sama-sama.Hahaha.Rasa free sikit tak ada geng lelaki.

Waktu sampai dorang still sibuk prepare food.So, aku pun tolong la apa yang patut.Lasagna in making.First time grate cheese pakai grater.Tuan punya resepi yang pakai selendang kuning tu.

Laksam Ieha sedap weyh.Terubat sudah rinduku pada laksam.

Guest yang hadir.

It's time to go to Sunday Market babeh.Bubbye everyone.Thanks for the food! Kenyang duh.

Tersangatlah kenyang.Dijamu laksam,spaghetti,lasagna,puding,cupcake..oh indahnya dunia.

17 comments:

nabil_potter said...

zack, kirim salam dekat Alin...
comeynye =P
"mungkinkah jodoh bersama org Malaysia di NEw Zealand?"Oh tidak..hahaha

[z@ck] said...

nabil_potter...
she's taken bro.hahaha

nabil_potter said...

OMG..kecewa =(

takpe2..kirm salam dah la..cakap, dia comey..hehe (galaks di pagi isnin)

cepat2 post entry lain...tak tengok gambar dia.. sedih dan suka =( dan =)

macam dia senyum kat ak jew..heheh

noor afzan said...

comelnya alin..

Peri PiA said...

waalaah,bahagia tgk

[z@ck] said...

nabil_potter...
hahaha..perasan sudah..nanti aku kirim salam.

noor afzan...
kawan dia tak comel ka? haha

[z@ck] said...

Peri Pia..
yup yup

Sharinginfoz said...

memang seronok berkumpul ramai2 esp bila berjauhan

Coffee with nuffies

Hizami Rahim said...

zack,
kau tak nak surprise kan aku ke walaupun bukan besday aku?
haha~

[z@ck] said...

Sharinginfoz..
yup..betul..at least terubat rindu nak gather sama2..

Hizami Rahim..
besday ko? ko bt surprise kat aku dulu la..baru aku bt kat ko..boleh?hahahaha

Whoopz said...

Hati2 zack, nanti size pinggang naik 1 anak tangga.. Hahah..

Softtouch [Hanim] said...

mmg indah...mcm2 makanan ada...

[z@ck] said...

Whoopz..
ah..aku memang tak kisah dah..aku dah kalah dengan ujian winter T_T

Softtouch Hanim..
=)

nabil_potter said...

zack, dah kirim salam belum?
arini je ak masuk 10 kali tau blog ang..hehehe..
bila nak balik kedah weh?
raya balik?

[z@ck] said...

nabil_potter..
woih..angau ka?raya tak balik.aku balik tahun depan.bawa istighfar byk2..ini awek orang ni.mampuih kena katuk parang nanti kalau usha lama2.

nabil_potter said...

hahaha...
takpe2...ak sedar siapa diriku..

[z@ck] said...

nabil_potter..
olololooo..tacing plak =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger