Online users

Follower

Friday, July 30, 2010

Meluat kot dengan spesis macam ni.

Aku ni kadang-kadang suka juga bahan orang.Alaa...macam paku la.Every word dia cakap aku akan bangkang.Bukan anti tapi saja nak menyakat.Aku tak tahu la kot kot ada yang terasa dengan aku.Aku minta maaf secara terbuka kat sini.

Aku cukup tak suka bila ada orang buat muka kat aku.Bajet macam bagus la kan.Macam semua kata hang betul sangatlah.Menyirap kot aku sekarang ni kalau terfikir balik muka hang.Tak kira la laki ka perempuan, kalau tak puas hati, cakap.Jangan nak buat muka.

Lagi satu spesis manusia yang aku meluat, style cakap macam dia sorang ja yang betul.Style nak menang all the time.Kalau orang bagi opinion, terang tang tang nak bangkang.Kira dia la paling hebat.Semua nak kena ikut cakap dia.Blah la weyh.

Hang nampak ja aku macam ni.Aku memang style pendam sampai bernanah.Selagi aku boleh tahan, aku tahan.Cuma, sedar la diri tu sikit. Tak semua orang perfect dan hang pun ada flaws.

Sorry kepada semua kalau ada yang terasa hati dengan percakapan aku sebelum ni.

7 comments:

nabilah abd rahman said...

jangan pendam lama-lama sangat...nanti sakit jiwa....

.:lilylimelite:. said...

sabaq na~

eDdY said...

xpa z@ck..
sabar jer la..
manusia ni mmg macam2...
kalo ikut hati..abes sumer org kena pukul..haha
aq pon anti gak ngan org yg jenis suka wat muka ni..
rase nak lempang laju2...pastu tanyer dier sakit ker x..haha
chill okay sis..(^^)

Att Ashburn said...

erk. serius dah takut.
haha. ok zack chill chill..
oh, att pn slalu buat muka tgh mood swing juga. tp rasenye more to muka bila tgh emo, nak duduk sorg2 tak mo org kacau hehe.

yg ni mst kes buat muka sbb die tak puas ati dgn kite kan? hehe. pandai2 plak.
either way, sabar itu separuh dari iman.

jangan kasi meletop sudah

Judiene said...

sabaq la naa
makin jauh kaki kita melangkah, makin ramai ragam manusia yang kita jumpa
siapa suka orang yg suka buat muka

erkk??
apsal byk 'ka' 'ka' ni??
;P

=)

ella said...

wawah...zack marah...biasalah,ragam manusia..

terasa betol la nanti bila orang tu baca entry kau..hehe

Hariz said...

mau dok rileks la
jangan dok buat sexy tang nie boleh dak?
hahaha..
mai ceq paku cik zafirah mau dak?
jangan sampai teqeyak sudahhhhh heheheheh
*syok jugak noh cakap loghat utara*

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger