Online users

Follower

Tuesday, July 13, 2010

Perkembangan belajar saya.

Minggu ini dah start new trimester.Argh.Pada mulanya memang rasa tak seronok.Siapa la yang seronok masuk sekolah? Waktu darjah 1 best la.Mai dah besaq gajah ni makin malas nak belajar.Tapi, it turn out to be quite fun actually.

Workshop WRIT sampai 2 jam.Tutor nama Sue.Dia ni semacam sikit aku tengok.Muka serius memanjang tapi tak ada la garang sampai nak makan orang.Still boleh usik-usik kasi dia gelak.Aku rasa dia ada masalah nyanyuk kot.Suruh distribute kertas tapi dia yang pegang semua kertas.Tercengang oh buat sementara waktu.Kelas aku majoriti budak Malaysia tapi ada la campur budak Jepun,Korea,German dan Samoa sikit.Blend habis.Perempuan Melayu 2 ketui ja.Aku dan Inoi.

Kelas ALIN pun ok ja tadi.Tak ada apa yang menarik sangat melainkan harga buku yang mahal.Redha je lah.Gomen pun ada bagi peruntukan untuk buku.So, jangan bagi alasan tak ada duit pula naa.

Sekian perkembangan belajar saya di sini.

6 comments:

Nur Su'aidah said...

selamat belajar!! :)

Sharinginfoz said...

seronok apa belajar belajar belajar...

Softtouch [Hanim] said...

selamat belajar...tanam2kan diri tu suka belajar yer..nnti dah keje mesti rindu masa blaja mcm akak..he he he

Redbloodsnow said...

wahh..ko ngan kwn ko je perempuan melayu ea. best ah study dgn pelbagai negeri. leh bertuka² culture kan :)

sI tEDI said...

Alhamdulillah kalau semuanya ok?> :))

hans said...

nasib sem nih aku xpakai banyak buku cam sem lepas

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger