Online users

Follower

Tuesday, July 20, 2010

Si gebu bernama Maljciki

Video dibawah khas untuk penggemar kucing diluar sana terutama buat si Tedi.Actually kucing ni bertuan.Kucing yang sama aku feature dalam blog ini satu masa dulu.Baru tahu nama dia Maljciki.Entah la nak sebut lagu mana.Aku sebut Mal-ji-ki.Bajet macam betul.Dia buat dek je bila aku panggil.Tsk.

Last week, waktu balik dari parti Farah, dia tag behind.Kecing kecing bunyi loceng kat leher tu.Bila kami bawa dia masuk dalam rumah, dia tak nak keluar pula.Elok pula tu duduk depan heater.Memang sah la dia sejuk.Kucing pun macam manusia juga.Ada feeling sejuk bai.

Maka, kami biarkan dia atas sofa.Takut juga dia berak dalam rumah.Tapi tak pa.Ada volunteer nak buang taik in case dia berak.Nak tahu siapa? Saksikanlaaahhh...


Hahaha.Bukan aku!

p/s: Suara aku kasaq macam jantan.

11 comments:

molmolla said...

tedi memang sgt suka kucing. pencinta! :D

.:lilylimelite:. said...

pencinta kucing..haha.sape yg jd bunyi kucing dowh.kalau aku kucing, aku pun wat xtau gak.haha

[z@ck] said...

molmolla..
yup yup.betul =)

lilylimelite..
rahsia.hahaha.

sI tEDI said...

mana videonya??? mana?? kenapa aku x nampak apa2???

sI tEDI said...

yelah x de video.

balik rumah sambung tgk kalau pc kat sini kureng!

HonEyBuNNy said...

saya juga pencinta kucing..eheh

QisTina said...

waaaaa...
x aciii...
comeyyy bangat...
kalo tina,
tina culik terus kucing tue..
x bagi keluar langsung..
hehehe..

[z@ck] said...

si tedi..
erk..tak keluar ke beb?

Honeybunny..
haa..bolehlah tgok kucing NZ macam mana..hahaha

Qistina..
mula2 mmg ingat nak culik tapi tak berani.kang kena sue tak pasal2 melayang duit..hahaha

hani said...

comelnya kucing tu..cute ja bila dia mengerekot mcm tuh..hehe..sejuk sngt la tuh..

ken said...

cats are adorable at times =)

[z@ck] said...

hani..
cute kan? hehe

ken..
yup..so truly true =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger