Online users

Follower

Friday, July 16, 2010

UNO at harbour.


Baru saja pulang dari meraikan hari jadi Adawiah di Cinta.Wah.Apasal skema sangat ayat? Hoho.First time ever makan kek ais krim kat NZ ni.Wendys pula tu.Memang berbaloi-baloi even harganya agak mahal.Tak pa.Kongsi ramai-ramai tak terasa sangat duit melayang kan.Hari ini aku try makan squid sambal pula dekat Cinta.Ok la cuma squid dia sangat liat.Susah gila nak kerat dua.Makan sotong, teringat pula kat Paul.

Marvelous wa cakap lu ini kek.

Memang tak pandang kiri kanan dah kalau dapat makanan.

Setelah perut kenyang diisi, kami ke harbour.Main UNO.Hoho.Ini kerja gila ya.Time winter cari pasai pergi dekat harbour.Duduk betul-betul tepi laut pula tu.Memang cari nahas.Tapi quite fun actually. Main UNO ramai-ramai. Tak terasa sangat sejuknya.Sanggup der pergi beli UNO kat 2 dollar shop.Dah addicted pula kat game tu.

Kegiatan tidak bermoral.

UNO versi 2Dollar Shop.Hohoho.

Hilang stress bila dapat hang out macam ni.Birthday siapa pula next? Main UNO lagi jom.Hehehe.

3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya kek tu...mestilah seronok kumpul ramai2kan...

hans said...

aku king UNO kut
asyik menang je waktu main dekat hostel
hahahaha

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

ken said...

wow.. in NZ? so cool =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger