Online users

Follower

Wednesday, July 7, 2010

Victoria Park Market


Tak ada perasaan apa pun sekarang ni.Nak kata excited nak naik Mt. Raupehu, tak juga.Rasa macam badan belum cukup rehat.Mana taknya. Semalam baru ja balik dari Auckland.Esok dah nak pi tempat lain pula.Extreme betul.Isnin dah start kelas.Buku tak beli lagi.Dengar cerita buku untuk this sem pun boleh tahan mahal juga.Duit oh duit.Habis lagu tu ja.Pergi trip Auckland habis NZD 150 untuk 6 hari.Ini gara-gara juling mata tengok souvenir murah dan cantik.Kat Welly susah kot nak cari kedai souvenir.Merata ceruk aku pusing.Tak jumpa pun.Ke aku yang tak perasan? Amoih.Suka hati ja nak kutuk Welly tak ada kedai souvenir naa.

Kalau nak shopping barang souvenir, mai cari kat Victoria Park Market.Kat sini kedai style macam bazaar.Berderet.Cuma time aku pi tak semua kedai buka but still rambang mata nak pilih mana satu.Mujur jugalah tak semua kedai buka.Kalau tak, berjam juga aku dalam ni.Heh.

Syok oh tangkap gambar kat Auckland.Pusing ceruk mana pun, Sky Tower tetap ada.Kalau malam lagi cantik.Bertukar warna everytime.I went oohh aaah.Kagum gila.

Att dah merancang nak pergi Auckland lagi for souvenir buying purpose.Aku? Pesan kat orang ja kot.Tapi serius kat Auckland souvenir murah dan banyak pilihan.Mana nak dapat keychain burung Kiwi 12 pieces for NZD 7? Harus mak cekau noks.Kata nak bagi kat family.Untung-untung ada rezeki lebih aku salur kat ampa juga.Hehehe.

Tak boleh tunjuk hasil belian sebab ada sedara yang baca blog ni.Tak surprise la tunjuk awal-awal.Hihi.

5 comments:

Sharinginfoz said...

seronok apa berjalan2

Hizami Rahim said...

erk.
nak souvenir jugak.
boleh?
:)

shazika said...

ingatkan rambut akak afro td
rupa2nya baju eskimo

sizukaDeboss said...

haha.kan ak udah bilang dong.kikiki~nnti dtg auckland lg crik souvenir.before the end of this year lah kot.kalo x nnti naik harga.ak pakat dpt elaun bulan 10 ni rembat laluh~nk ak tlg belikan?:P

Softtouch [Hanim] said...

wa...mesti byk beli souvenier yer...kalu murah ape salahnya rembat...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger