Online users

Follower

Wednesday, August 11, 2010

Bukan Lumut tapi ombak jahat.

Eyh..Lumut..ko dah ada rumah baru dah ye...

Dia bukan lumut lagi tapi ombak jahat.Kata tuan punya body la.

Mungkin dia ada sebab tersendiri kenapa dia pindah rumah.Apa-apa pun aku tetap sokong kau Lumut.Eyh.Dah terbiasa panggil ko Lumut la.Huhuhu.

Dunia blogging ini bukan semuanya indah.Kadang-kadang ada juga sisi pedih menjadi blogger.

Kenangan ketika berada di Auckland.First time jumpa Lumut. (Muka terpaksa diblurkan atas permintaan beliau sendiri)

Lumut, aku tak tahu apa sebenarnya yang jadi kat ko.Aku harap ko stay strong.Take care!

7 comments:

PinQib said...

sape lumt ni??


Latest entry. Mai la singgah. 
Apa menu sahur anda?

bukan lumut said...

hahahhahaa...aku gelak je..sebenarnya blog aku tuh dah problem tu pasal aku pindah rumah baru...url problem blog tuh....aku saja je tulis ombak jahat tuh.....aku tau kalau aku tukar nama sekali pon.org mesi panggil aku lumut gak..even mase aku introduce nama betul time gathering pon diorg pnggil lumut.hehe

tu pasal aku malas tukar name pape pon..heee.....

welcome2...=)

=)

bukan lumut said...

hye att..hye zack..segan lagi ni korg mai jumpe aku arituh,,,=p

black_mel said...

owh dia bukan lumut..comeynya...hope dia b strong jgk...jgn nangis2 yer lumut...ehh..silap page..hehe..

Ida Athanazir said...

lumut mumut...

janji kita tak kacao org!

sedih bahagia lumrah hidup, we do our best ya? Selamat berpuasa sis dear.. :)

Judiene said...

pernah gak bace blog dia sblm neh
hurmm..

Dee said...

penah dgr nama lumut..kt blog kapten luffy kot..hehehe..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger