Online users

Follower

Monday, August 2, 2010

Coklat oh coklat

Kenangan ketika melawat Chocolate Factory di Kapiti.

Yang best nya kita dapat tengok sendiri macam mana coklat diproses cuma just boleh tengok dari luar tingkap je la.Dia tak kasi masuk.

Noooh...tak tau la nak kata apa lagi...

Harga boleh di consider murah la sebab beli direct dari kilang.Nasib baik aku ni bukan penggemar coklat tegar.Kalau setakat teringin sekali sekala tu ada la.

Apa yang membezakan setiap coklat haa?

8 comments:

joegrimjow said...

muka menganga
;)

Peri PiA said...

dulu minat coklat,sekarang sekali sekala hehe

sI tEDI said...

muka teruja yu!!

mr.syazwan said...

FUUUUUUYOOOOOOOOOO

mau tempah...

utk raya boleh???

hehe

hentakbelipat said...

gila besa mulottttt..hahahha nak sumbat 3-4 ketul cokelat skali ape

eDdY said...

murah ka???

[z@ck] said...

joegrimjow..
hehehe =)

Peri Pia..
napa sekarang dah tak minat coklat sgt dah?

si tedi..
hahaha!

mr syazwan..
ni memang saja nak perangat aku la tu..tak bleh tempah untuk raya.wek

hentakbelipat..
agak2 kalau masuu meriam buluh pun lepas kan?

eDdy..
yup..agak murah berbanding harga kat kedai runcit.

Peri PiA said...

mungkin sebab umur hehe

coklat still manisan istimewa for me ;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger