Online users

Follower

Monday, August 2, 2010

Usah dipuja artis sekarang.

Hahaha.Rasa lawak tengok gelagat artis zaman sekarang.Aku jarang nak ikut perkembangan dunia hiburan ni tapi bila sekali aku buka blog yang jaja cerita artis, habis aku khatam semua.Memang artis sekarang tak boleh pakai la habaq hang.Semua rosak.Sakit mata kot tengok gambar seksi meksi togak arak smoking peluk cium anak dara/anak teruna orang.Adoyaaiii...

Kahwin terus la der. Dari terus-terusan buat maksiat, kan elok kalau bina masjid.Kalau dulu orang cakap artis ni one of the public figure, sekarang dah tak boleh pakai dah.Semua teruk.Ada sikit ja yang betul-betul clean. Mungkin saja cari publisiti murahan untuk cepat naik.Entah apa-apa.

Usah dipuja artis sekarang.Tak boleh pakai.

7 comments:

Kamsiah said...

kalau depa tahu hukum,awai2 lg depa takkan jd artis...

eDdY said...

betol2...
xleh pakai depa tu..
tpi ader gak yg okay...(^^)

Redbloodsnow said...

yeahh...aku setuju yang. sume cam hampeh je.

Peri PiA said...

taw xper,xe makne nya

@juera said...

x pnh memuja artis2 ni..sume x leh pkai..

Kap said...

nak buat maksiat dipersilakan.
tapi jangan hipokrit lah.
at least public boleh judge mereka seadilnya.

ok. tammat.

[z@ck] said...

Kamsiah..
setengah tahu tapi buat-buat tak tahu.

eDdy..
ada yg ok tapi berapa kerat sangat la kan yang ok tu

Redbloodsnow..
hahaha..bagus sependapat

Peri Pia..
=)

@juera..
aku penah tapi sekarang dah makin slow dah expectaton pada artis sekarang.suma macam hampeh

kap..
nice one kap.mulut kata tak, tapi tangan kata nak.hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger