Online users

Follower

Sunday, August 1, 2010

Mungkin terlalu ego.

Terima kasih atas nasihat semua berkenaan previous entry aku.Yup.Memang aku down kadang-kadang bila fikir pasal 'rasa dipinggirkan'. Tapi as Att and Lumut cakap, kita kena selalu think positive.Kalau terus-terusan kita pessimist pasal diri kita sendiri, tak guna juga.Mungkin aku kena lebihkan berbuat baik terhadap orang sekeliling aku kot.Kuatkan hubungan dengan orang sekeliling.Selalu tanya khabar, jangan lupa daratan.So that, aku boleh rasa dihargai.Maybe deed aku sebelum ni tak cukup banyak lagi untuk orang tahu yang aku ni 'ada'.Maybe before this aku kurang sensitif pasal perasaan orang lain.Or maybe aku ni terlalu ego untuk tunjuk perasaan aku sendiri?

Itu yang kita tak tahu tuuuuu.

Aiseh..Banyak pula entry pasal hati dan perasaan kan.Letih la pula.Hahaha.

5 comments:

nabil_potter said...

sabor2..
walaupun ak naik yamaha ego, tapi ak tak ego sgt..
sikit2 ada la..
ego ni bagus sebenarnya..
tapi ego yang lebih2 tu yang tak bagus..ok..
selamat balik ke kedah..nanti ak p raya umah ang,,heheh

hans said...

yups
aku pun kadang2 rasa macam tu]
padahal itu semua perasaan sendiri jer
orang lain sebenarnya okay jer dengan kita
fikir positif jer

P/S : Milah Hot Tapi Aku Lagi Hot!

Hariz said...

xpe2 cepat luahkan apa yang terrrrrpendam :)

New Entry Prof-Hariz
Yang Hidup Pasti Akan Pergi

eDdY said...

biase la tu...
sumer org ader ego masing2...
tp yg terbaek ialah jgn biar kan ego menguasai diri...
luah kan la perasaan cepat2..biar lega skit..(^^)

Att Ashburn said...

no. u're just fine. kawan, tu maksudnya, org yang boleh tahan perangai baik buruk kita. kalau kau tak tahan perangai buruk aku, boleh sila blah skrg <--- extreme gile att ni haha. but that's the reality. i've spend 7 years of my life, regretting the fact that I didnt have any single friends from my religious school. but as life goes on, I do realize I do not need such person to become my friends. So, I said, I jumpa makna friendship tu waktu kat sek men form 4 &5, and dengan cohort 1. cheers ay :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger