Online users

Follower

Sunday, August 1, 2010

Rungutan hati yang kosong

Pernah tak rasa diri tu tak belong to anyone? Rasa macam hidup tak ada arah tujuan.Rasa macam orang langsung tak ambil tahu pasal kita? Rasa macam kita ni tak penting pun dalam satu komuniti? Rasa kurang disayangi mungkin?

Erm.Entah la.Aku ni jenis senang ter effect sikit dengan benda macam ni.Mungkin bagi orang sekeliling, dorang tak bermaksud nak pinggirkan aku.Tapi, aku ada feeling macam tu.Aku rasa macam aku ni tak diperlukan pun.Tak ada pun tak apa. Kalau ada, buat menyemak je.Susah nak direct kat sini.Kang ada yang baca, buat spekulasi sendiri pula.Ini bukan masalah cinta ataupun kawan.

Ini hanyalah rungutan hati yang kosong.

9 comments:

Judiene said...

sabaq la naa
cuba hang xpyh lyn sgt pasaan tu
maybe hang terasa dek bnda yg xsepatutnya hang terasa kaa
lgpn hang ckp sndri kn yg depa bkn bermaksud nak pggirkan hang

hope hang tabah
=)

Att Ashburn said...

even org yg paling byk kwn pun akan rase lost at one point in his life. rse macam sorg2, though he's surrounded by many ppl around.

kat oversea ni, lagi lah menjadi kan. Tapi, Allah lebih mengetahui. ini sikit je dugaan dia zack. att pun pernah lalui benda2 mcm ni.

pls be strong ok :)

nabilah abd rahman said...

semua orang ada perasaan macam tu rasanya..even saya pun pernah rasa macam tu..kawan-kawan ramai tapi still rasa sunyi,xpenting buat depa..tp itulah,kena think positive..tak akan kita nak harapkan orang lain beri perhatian dekat kita 24 jam kan...

Hariz said...

ceq ada rasa jugak lagu tuh
smpai kadang2 xmau kuar.
dok rumah..

kemudian kawan2 mak2 menakan tnya
p mana lama x nampak?

huhu


New Entry Prof-Hariz
Prof Hariz @ Facebook

Hariz said...

ceq ada rasa jugak lagu tuh
smpai kadang2 xmau kuar.
dok rumah..

kemudian kawan2 mak2 menakan tnya
p mana lama x nampak?

huhu


New Entry Prof-Hariz
Prof Hariz @ Facebook

farha ni said...

rasa macam hg rasa tu?

hmm selalu ja.

lumut said...

aku setuju ckp att tuh..ape pon kene sellau fikir positif..tak apalah org tak fikir hati kita..yg penting kita jaga tindak tanduk kita...

fikir positif je masing2 ade life masing2..tah2 org yg kite tgk hepi...yg tgk perfect je hidup die tuh sbenarnye die pon merana same je mcm ape yg kite rase.hee

tk care ok.

Nour Eyza said...

betul tu awk..
saya selalu rasa macam tu..
orang tak pernah pinggirkan kita tapi kita rasa terpinggir..
tidak didengari dan tak lawak didampingi..
hukhuk

eDdY said...

be strong sis...
u still ader kawan2 blog yg always support u...dun wori..
chill always..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger