Online users

Follower

Tuesday, August 17, 2010

Dugaan jawab test.

Fuhh..Lega gila dah habis jawab test EPSY. Rasa macam hilang satu bala.Terus ringan kepala otak ni haa. Tapi serius la wa cakap lu, even kita dah tahu soalan apa yang akan keluar dan dah ada skema jawapan, when it comes to real situation, kiri kanan psycho nak menulis, lain beb. Bila dapat kertas soalan, at first rasa blank kejap. Macam hilang semua benda yang dihafal. Lagi gelabah tengok orang depan dah start menulis dua tiga baris, tapi aku habuk pun tak start lagi.Kena pula tangan ni sibuk la kan nak merembeskan peluh yang sangatlah banyak.Terlupa nak bawa tisu spare.Lenjun kertas dengan peluh sendiri.Wahahaha.Geli kan.

Aku pun tak selesa sebenarnya. Aku rasa aku dah habis cool kot tadi tapi still peluh nak keluar.Kat ketiak tak nak pula keluar.Haru betoi.Pen pula buat hal.Time ni lah nak semput ink.Memang tak selesa jawab test tadi tapi gagah juga tekan pen bagi keluaq dakwat sehingga ke titisan ayat terakhir.Selamat selamat.

Semoga dapat skor.Amin.

p/s : Lapar la pula after jawab test.

7 comments:

Miss Kira said...

amin..

semoga dpt result ok..
hehehe...

slmt berpuasa sis.. :D

saya_arief said...

kamu dapat the highest rasenye, ade budak tu bagitaw td..
haha..
dapat yang cun2 nye tu..
aminn.

dd dudu said...

zack camne berbuka di negeri orang? ^_^

Ida Athanazir said...

hee hee.. drama habis crita ink die :))

eDdY said...

insyaallah akan dpt yg terbaek..hehe

suezen said...

moga ko lulus cemerlang..amin:)...doa di bulan puasa nih..bgs:P

[z@ck] said...

Miss Kira..
thanks dear =)

saya_arief..
hoih..ya ka? lajunya lec marking kertas aku.hahah

dd dudu..
berbuka ala kadar je dd..nasi dgn lauk satu mata..

Ida Athanazir..
bahahaha.. =P

eDdy..
thanks weyh =)

suezen..
amin..thanks dear

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger