Online users

Follower

Monday, August 16, 2010

Minat cover songs Tyler Ward.

Ok.Sekarang tengah gila dengar cover songs dari Tyler Ward. Dah tak suka dengar ori tapi suka dengar cover yang orang lain buat.Fanatik gila dengan Tyler Ward punya arrangement sampai sanggup cari kat 4shared nak masukkan dalam mp4. Hohoho.Aku selalu guna 4shared untuk download lagu sebab laju. Kalau guna software lain agak lembabwe.Kalau guna 4shared ni, tak sampai seminit, dah habis download. Kalau internet laju la.Kalau mai time internet lembap, memang berbelas minit juga nak habis download.

So, kepada yang tak pernah try 4shared, bolehlah try tengok.Bagi aku, ia sangat laju dan easy access.

Psst..sekarang baru nak berupdate lagu dalam mp4 sebab nak dengar sambil study.Bosan dah dengar lagu yang sama berjuta kali.Sekali sekala ubah selera.

p/s : Pi cari Tyler Ward kat youtube weyh.Dah la cute, pandai main gitar pula tu.Bahahahaa.

5 comments:

fiD said...

macam boleh layan je kan? heee

Jemputan kepada semua blogger:
kontest contact lens raya!

Dee said...

x penah dgr pun nama penyanyi..hahaha..jap lg nk tgk kt youtube..

fareha said...

minat gak..
dia wat cover song utk lagu2 y best2
suke 'break your heart + airplane'
:p

eDdY said...

cover song tu aper ek??
malu weyh aq xtau apa2..huhu

[z@ck] said...

fiD..
memang boleh layan pun weyh..hahaha..best kot...

Dee..
dia bukan penyanyi sis..tapi dia suka nyanyi lagu orang bt versi dia sendiri..itulah namanya cover song =)

fareha..
cuba tgok lagu 'baby' and 'love the way you lie' best juga..

eDdy..
hehehe..cover songs tu macam ko nyanyi semula lagu orang lain tapi ko buat style ko sendiri..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger