Online users

Follower

Sunday, August 29, 2010

High dengan bau perfume

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Baru je balik dari Sunday Market.Lepas tu singgah perfume sale kejap.Nak tolong belikan perfume untuk minah ni. Dia pesan.Buat yang lain tu, so sorry sebab tak dapat nak ambil order lagi. Tak pa. Next year ada lagi sale ni.Jangan risau.Yang sale ni pun satu.Time hujung-hujung macam ni baru nak buat sale.Awal-awal time aku berkepuk dulu tak nak ada pula kan.

Escada Marine Groove.Bau macam mango+pineapple. High oh bau perfume ni.

Kalau masuk tempat perfume ni, memang tak sah kalau tak calit dua tiga bau kat badan.Sudah jatuh hati dengan Escada Marine Groove dan Jessica Simpson Fancy. Target mesti beli next year.Muahaha.Dasar suka perfume kan.Hari ini tak ramai macam first day.Time first day, queue nak bayar bukan main panjang lagi. Memang orang NZ ni pun suka serbu sale ni.Mak cik tua kerepot pun sakan duk main calit-calit perfume.Class gitu you'olls.

Jessica Simpson Fancy. Bau macam vanila choc.

Even sampai sekarang ni pun, aku duk ulang bau Escada Marine Groove kat kertas tester tu.Dah macam taik pit dah.Hahaha.

p/s : Taik pit = penagih dadah.

14 comments:

Drunbella Khoo said...

yg escada tu wangi, brapa rm beb?
member aku gila perfume.
masa kat the curve ada budak jual original tapi murah.
member aku borong terus sampai 3 botol.
gileeeeeerr.
=___='

[z@ck] said...

Drunbella Khoo..
kat sini 79 dollar..kat Msia aku tak pasti la plak harga dia berapa..

nabilah abd rahman said...

sampai sini aku bau minyak wangi tu..hehe

Fina Sophie said...

not really a fan of perfumes ^^ but suka gila tgok reka bentuk botol2 dia. that jessica simpson fancy tu botol dia attractive siott ♥

Amieynna Amin said...

tu adalah hobi sy..
g perfume dept..
collect kertas tester..

Cheq Tun said...

yg escada tu mmg best bau die.. thn lama lak tu..

JaJa'Z said...

suka la dengan bahasa2 utara yang zack guna..rasa diri ku seakan balik ke penang plak..hehhehe

*hang perunguih dak?

kojah said...

tenkiuuuuuuuu!!

=)

gigitjari said...

hati2 batal posa t hehe..>< huhu

MieZa said...

wah...menarik =)

diba said...

yg escada tu mmg besh..i use dat..;)

Softtouch [Hanim] said...

akak pun bau wangi2 tu smpai sini...

eDdY said...

kalo harga x sale baper plak???

tintin said...

escada tu wangi kan akk..
sy dh ada 1..sumpah addicted..hahah
yg fancy tu x pnh tgk lagi..nk kena p ushar la nih..=)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger