Online users

Follower

Friday, August 13, 2010

Jeritan ustazah di malam hari jadi.

Nak buat surprise time birthday kat sini tak praktikal kalau nak baling telur dan tepung sebab rumah floor carpet.So, selalunya tepat jam 12 malam, just wish birthday je.Esok lusa baru buat surprise party.

Cuma kali ini agak gempak juga la surprise.Tak sangka reaksi birthday girl akan sehebat ini.Al-kisahnya pada malam kejadian, kami berhempas pulas siapkan cupcake untuk Oyeen. Kedudukan bilik Ada dan Oyeen just dua langkah berjalan dah sampai.Kentut pun dengar.

Bagus minah ni.Malam birthday baca Yaasin.Nak dijadikan cerita, Ijan saja call Oyeen minta turun bawah kejap.Konon nak jumpa untuk wish birthday la.Padahal Ijan ni kat bilik Ada je pun.Time tu la kami curi masuk bilik Oyeen.Duduk senyap-senyap macam pencuri.Elok je dia naik atas, pulas tombol pintu, naaaahhhh...macam kena histeria dia menjerit.Sampai terjelepuk depan pintu.Punya terkejut tengok kami punya ramai dalam bilik dia.Paling tak boleh blah, Oyeen pakai kain telekung! Hahaha.

Oyeen dan para 'penceroboh bilik'.

Birthday paling suci pernah aku join.Silap besar la aku tak record moment tu.Kalau tak, aku nak publish kat youtube dan namakan video tu as "Jeritan ustazah di malam hari jadi".Konfirm rating tinggi.Hahaha.

13 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

pasni naik keyword ni zack~

hahha~

[z@ck] said...

LORD ZARA..
bahahahahaa..mesti orang cari benda tak elok.skali keluar keyword ni plak kan..frust tonggeng

Dee said...

sib baik ostaja x pengsan..hahaha.eppy birthday ostaja..

eDdY said...

hehe...
rugi la xder video at that moment..
kalo dah bole dah kami tgk kat youtube...(^^)

yusuf mujahidin ™ said...

selamat poso Z

devoted lily♥ said...

mentang2 la buffday bulan puasa..
nak celebrate dalam keadaan suci aje..=p

Hizami Rahim said...

adeh.
jerit jgn x jerit.

Whoopz said...

Hang ke zack yg duk terlentok@tersenget manja dlm gambaq tu? :p

sizuka[Izzati] said...

haha comel+lawak gila korang neh.best btul dpt duk umah sndiri:)

black_mel said...

wah..ustazah...calon idaman lelaki mithali...

Att Ashburn said...

haha. surprise menjadi la tu

Att Ashburn said...

haha. surprise menjadi la tu

Peri PiA said...

ingt kan ape tadi..hehe

b'day suci,i like :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger