Online users

Follower

Saturday, August 21, 2010

Keluar Berita Harian

Ya ampun tajuk entry.Keciwi gila.

Ya ya. Sayalah tu yang keluar paper semalam. Ala..yang pakai jacket coklat tu. Hahaha.Glamour kejap kan muka masuk paper.Aku tak sedar pun but then Joy text Wan bagitahu aku keluar paper. Terus excited habaq hang. La la tu juga topup, message sanak saudara di Malaysia untuk tengok Berita Harian semalam.

Buka FB dan blog, ada yang tinggalkan komen "Muka Zack keluar Berita Harian". Auww...malu I. Tercapai impian nak keluar paper.Kahkahkah.Boleh?

Kalau nak tengok online pun boleh, sila klik [sini].

Sayang gambar kat online pecah.Kabur.Tak nampak clear sangat.Harapnya kat paper ok la.

24 comments:

Amyna said...

yuhuuu!! publish juga akhirnya kan. x apa zack ciwi. orang lain belum tentu dapat publish d paper nie.. hik3x.

eD's photography said...

wow!!!!!....hehehe..tumpang femes ya..:)

Hariz said...

Tahniah2 Zack...
Tahniah2.
Upload Gambar Nak Tengok :)

Peri PiA said...

wah gitew ;)

monica said...

hehehehe..btl la tekaan saya..sis yg kluar dlm berita harian tu.. =P

Drunbella Khoo said...

cecececece.
hebat!
b(^___^)d

Zarpeno said...

eksyen hang no!!~

tahniah.aahahhaha

Dah La Jual Burger,Tak Hensem,Bawak Motor

Cieut Nizar said...

oiiiii... rugi x beli berita harian smalam. :)

zida said...

alololo tak beli paper la smlm ;)
btw, mencapap muka kat paper memang best. zida pun penah gak dulu. tapi paper sinar harian je la..

hans said...

wah
tak adil
aku nak hantar juga lah pic aku
tapi keluar ker tak?
hehehehe

P/S : Kejadian Lucu Di Jalan Raya Yang Kadang - Kadang Tak Lucu!

Amieynna Amin said...

wah..
tahniah..
nanti upload gambar tu k.

LORD ZARA 札拉 said...

Glamer wooo!!

Whoopz said...

Usahakan sampai masuk tv plak zack.. Hehe..
Mana nak cr paper smlm neh..

avid gunner said...

keh keh..sori r aku conteng misai kat muka ang semalam..

lumut said...

org femes biasalah kan.aku tak femes

john bert said...

kenapa dalam ucapan tu takde nama aku? sob3

Queen M said...

saye lah tu warga mrsm lagkawi! haha :P
slamat ramadhan pirah n glad ur pic in d paper~

[z@ck] said...

Amyna..
hahaha..tu la pasal..keciwi kejap je kan..untuk sehari ja..hahaha

eD's photography..
silap gmbar tu tak berapa clear dalam online.agaknya kna eD ambil baru elok kot *bodek*

Hariz..
aku da penah upload kot gmbr tu.hehehe

Peri Pia..
hahaha =P

monica..
wah...cam ea =)

Drunbella Khoo..
tak da la hebat sgt pn mlainkan aku bawa traktor.itu konfirm aku

Zarpeno..
hehehe..thanks =)

Cekgu AYu said...

owh! sronok la tu masuk papaer. hihi. tahniah. glemor la u kejap =p

Fatin Aliyya said...

bestnya kak firah.congratz2.bangga cek.haha.mst cg2 pdrm bngga bc nm mrsm kita msk paper..nk jugakk.huhu

skrg kami semua tgh bjihad menyiapkn esemen.T_T

Fatin Aliyya said...

bestnya kak firah.congratz2.bangga cek.haha.mst cg2 pdrm bngga bc nm mrsm kita msk paper..nk jugakk.huhu

skrg kami semua tgh bjihad menyiapkn esemen.T_T

eDdY said...

popular dah kawan kiter sorg ni..hehe

[z@ck] said...

Cieut Nizar..
tu la..rugi besar woo.terlepas nak tgok muka aku yg comel lote ni dalam paper..hahaha

zida..
hahaha..excited kan.rasa mcm artis.

hans..
hang bukan pernah duk India ka? bg la gmbaq hang posing dgn shah rukh khan.hehehe

Amieyna Amin..
will do later. =)

LORD ZARA..
ko famous lagi kot

Whoopz..
masuk tv mcm impossible ja.

avid gunner..
sengal la kau.jeles la tu.hahaha

lumut..
ni lagi sorang nak kena gigit ni.aku rasa ko lagi famous kot.pi mana2 semua org sebut lumut lumut!

john bert..
next year plak =P

Queen M..
ya ya..kamu lah tu antaranya =)

Cekgu Ayu..
hahaha..macam menang award plak kan

Fatin Aliyya..
gud luck sayang.bt lek lok.tak sabar nak tunggu korang next year =)

eDdy..
kahkahkah..popular sehari ja weyh

hazman aka species1980 said...

owh... salam di perantauan rupanya.... ;-p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger