Online users

Follower

Saturday, August 21, 2010

Pasang bedsheet

Al-kisahnya semalam time nak pasang bedsheet, aku terpinga-pinga sekejap. Banyak sangat layer nak kena pasang.Tak tahu mana satu dulu.Ada kot dekat 15 minit aku termenung fikir."Nak letak yang itu dulu ke yang ini. Eyh.Silap ni. Patutnya yang ni dulu. Eyh.Bukan la.Salah salah. Yang ni dulu." Rungut hatiku. Tang katil anak dia ok lagi sebab single bed. Mai katil Mrs X. la yang lenguh pinggang habis. King size der.Jenuh hampaq!

Duk buat macam expert.Muka asal nak confident je kan. Mrs. X, I think I have finished doing my job. Lepas tu dia mula la buat inspection semua.Muka aku habis berkeyakinan habaq hang. Alhamdulillah, lepas. Hahaha.

Kena google cari the right way to put bedsheet ni. Al-maklumlah, katil sendiri pasang dua lapis ja.Katil mat saleh sampai 2 3 4 layer.Huhu.

13 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

macam katil hotel la eks?

ada yg nipis sekali, ada yang tebal skit, pastu paling tebal...bubuh comforter bagai~

uhuks~

[z@ck] said...

LORD ZARA..
ha'ah..tepat sekali.huhuhu

Zarpeno said...

hg kena ambek kursus jarak jauh ni.

haha

noor afzan said...

keje part time ke nih?

Hariz said...

cik zack cuba tnya cik google ada jawapan nyer :)

sizuka[Izzati] said...

hoh?byk gila layer.haha.kalo ak memang xtaulah kot:P

Whoopz said...

Da start keje ke wei.. Gambaq mana?

Nour Eyza said...

kalau hotel biasa je ade 4 layer termasuk blanket ade 4 layer..
tp ade cara pasang..
sbb ade layer kena terbalik ade layer xpyh terbalikkan linen tuh..

sy smpi konfius blnket dia nk letak sisi mana..
hahaha..

sy skrg dgree hotel sbb tu tahu..heeee

Nour Eyza said...

kalau hotel biasa je ade 4 layer termasuk blanket ade 4 layer..
tp ade cara pasang..
sbb ade layer kena terbalik ade layer xpyh terbalikkan linen tuh..

sy smpi konfius blnket dia nk letak sisi mana..
hahaha..

sy skrg dgree hotel sbb tu tahu..heeee

eD's photography said...

hehe..kalau ed confirm dah give up..tido atas lantai..:P

Othman Juliana said...

haha~ sejibik mcm nak pasang bed sheet bilik abg! bengang je bila kena buat ;p katil sendiri pun paling kuat 2 layer je! adoiya~

eDdY said...

biaser la tu...tmpat sejuk...hehe

[z@ck] said...

Zarpeno..
ha..tu la pasal.kena amik kos jarak jauh la ni

noor afzan..
yup =)

Hariz..
ya ya..akan ku cari jalan penyelesaiannya

sizuka..
aku pakai main sarung je..entah btol entah tidak.dia check gitu2 je.hahaha

Whoopz..
baru minggu ni start.aku tak berani la nak tgkp gmbr.kang kena saman tak pasal2..nanti la.next time aku ambil gmbr ok.

Nour Eyza..
maybe nanti awak boleh bg tips mcm mana nak pasang bedsheet yang btul kat saya.hehehe

eD's photography..
hahaha.lapik toto je kan.senang

Othman Juliana..
kenapa abg cerewet sgt..? hehehe

eDdy..
maybe la

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger