Online users

Follower

Saturday, August 28, 2010

Kui tembam

Ika : Akak makin tembam sekarang.
Aku : Ya ka? Mana ada.
Ika : Hari tu kan akak keluar paper.Mak Su tunjuk la gambar akak kat tok. Tok cakap muka akak nampak tembam.
Aku : Erk. *Pasrah*

@_@ Ye la ye la.Orang utara cakap 'kui tembam'.Puas hati?

14 comments:

eDdY said...

gmbar dlm paper mmg kembang..hehe

ProfHariz said...

Hahaha... mau dok rileks.. tembam la xpa... baru kata makan cukup betoi dak?

New Entry ProfHariz
Tentang Fynn Jamal 150 Juta

Amyna said...

koi tembam x apa.. yang penting sehat & kuat..tok senang hati la tu tengok cucu hepy d sana.ngee~~

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha pasrah dan sabar. kot gambar tu dah kene stretch, sebab tu nampak tembam. heee XP

[z@ck] said...

eDdy..
ni ko nak pujuk aku ke apa ni?

ProfHariz..
hahaha..knon tanak tok risau kat rumah la naa..

Amyna..
tak happy sebab tak dapat makan fast food seperti McD dan KFC..sobbss

Danial Ikhwan Jaafar..
pandai ko jaga hati aku kan.hehehe

gigitjari said...

bguih la kui tembam ^^

Hizami Rahim said...

tak kot.
:)

aLya said...

xpe z@ck..muke je tembam..hehehe
badan mantain ag..hehehe

JaJa'Z said...

zack: simpan dalam tangki jek perkataan 'tembam 'tu..hehhhe

LORD ZARA 札拉 said...

habaq kat atok hang, tu sebab gambaq hang dah stretch dek orang sok kabor~

kalau tak hang kuruih lagi~

[z@ck] said...

gigitjari..
tapi kalau kui tembam sangat pun, tak comel.hahahaha

Hizami Rahim..
yes!

aLya..
aminnnn =P

Jaja'Z...
yeah..live in denial..

LORD ZARA..
sia2 ja cakap macam tu..orang tua bukannya tau sangat pasal 'strstch' gambaq ni.hahaha

Kap said...

penangan ikan kering new zealand ni ;)

syafawani said...

xpa..sok ni kui lama kui kuruih balek..haha

Hamba Allah said...

Salam untuk saudari tuan punya blog.Saya komen di sini hanya ingin memperbetulkan apa yang tidak betul.maaf jika saudari mungkin akan tersinggung dengan kata-kata saya tetapi pada pandangan saya icon/gambar saudari di bawah sebelah kanan page dan header mungkin agak tidak sesuai untuk tatapan ramai tambahan pula bagi kaum Adam.Harap saudari dapat menukarkan gambar tersebut demi menjaga maruah kaum Hawa,kaum saudari.Sekian wallahualam.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger