Online users

Follower

Wednesday, August 4, 2010

Masalah bahagian sulit.

"Kia Ora Salient

I have a major problem, and I need your help.Whenever I am sitting in the library, either on the 7th floor or at the computers on the 1st floor this problem seems to occur. My penis, you see, seems to become hard for no reason whatsoever. I am not watching porn, like I normally do back in my flat. I just don't know what to do. This problem is made worse whenever I have to leave the library as well. My erection seems to go down as I leave the library, but walking down the steps with a 'halfie' is problematic, especially when I wear tight fitting clothes.Salient,what can I do? Is it acceptable to have a wank in the library to get rid of it? What can I do if having a wank doesn't stop my penis from becoming erect?

Thanks
Errmmyeah. "

Surat yang dihantar ke meja editor Salient.FYI, Salient is VUW official bulletin yang diterbitkan every week.Aku selalu ambil Salient ni sebab ada sudoku kat bahagian belakang.Nak baca content tu jarang sekali cuma kali ni ter rajin pula kan nak baca bahagian letters.Tup tup jumpa surat yang atas ni.Jadah la orang putih ni benda macam ni pun nak cerita kat Salient.Buat malu ja.

Kalau Salient ni pakar sakit puan dan tuan, boleh jugalah nak tanya benda macam ni.Adoyai...Minggu lepas lagi menarik.Ada orang cari sex partner.Heh.Sangap gila kot.Tapi aku tak percaya sangat.Maybe itu satu trick untuk tengok ada tak yang respond to that letter.Orang sekarang kan macam-macam jenis.

9 comments:

oranglidi said...

eheheehe

eDdY said...

haha...
mende camni pon nak citer kat org..
xtau malu nyer mat saleh...haha

Anonymous said...

hahah..tah2 die reka..nie cite benar kan..heheh...normal thing :P

black_mel said...

vuw tu aper?pelik2 la soalan diorang ni..suruh pegi check kat dr sakit tuan..

[z@ck] said...

oranglidi..
hehe..semacam je gelak ko org lidi..

eDdy..
pernah ke dorang malu? tak pernah kot.hahaha

anon..
boleh jadi juga.nak penuhkan ruangan letters..

black_mel..
VUW = Victoria University of Wellington =)

Kap said...

new zealand boleh.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaaa.. ni kat m'sia mujur takde.. (rasanya laa)

ada van de kamp said...

any email address? jom respond. hahahahaha :D

[z@ck] said...

Kap..
hahaha.. =P

ada van de kamp..
gilo.tak berani aku.kang tak pasal kena chop gila seks.hahaha

aisumi Chan..
ye ke tak ada?hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger