Online users

Follower

Wednesday, August 4, 2010

Target tercapai.Puas hati!

Target untuk mendapatkan harga tiket under 1000 dollar untuk perjalanan pergi balik tercapai.Hohoho.Puas hati.Siapa cakap tak boleh dapat tiket murah? Hehehe. Ini pun kira nasib ja ni kawan terpandang promo Air Asia. Pelik juga Air Asia rajin buat promo tiket sekarang ni.

Duit dalam bank makin mengurang tapi tak apa.Memang dah bajet pun akan tinggal sikit lepas tolak tiket flight.Sekarang dah bulan Ogos. Elaun mungkin masuk bulan Oktober.So, ada dalam 2 bulan untuk tahan nafsu shopping dan makan.Sebulan berpuasa.Memang duit akan jarang sentuh.Harap-harap la.Hahaha.

Geram kat Duncan.Tadi dia baru reply e-mail pasal kerja kat Sarita Orchard tu.Dengan berat hati aku terpaksa tolak tawaran bekerja time summer.Tak apa la.I've made my decision.Hope ada hikmah la aku balik Malaysia nanti.

10 comments:

keyna said...

seriously under 1000?? omg. best2!

Fyzal said...

selamat pulang ke Malaysia.

diraja22 said...

buat perancangan yg terbaik, masa di perantauan..

Ery Farieha said...

selamat pulang ke tanah air tercinta.
ceh ceh :P

Hariz said...

Kalau sini bulan posa la bulan pembaziran.
mcm2 nak makan =.=

New Entry Prof-Hariz
Apa Itu Leptospirosis?

eDdY said...

waaa...best2 dpt tilet murah
insyaallah..sumer yg berlaku tu ader hikmah nyer...(^^)

[z@ck] said...

keyna..
yup yup..tapi banyak transit la pergi balik..tapi acik tak kisah..asal muroh! hehe

Fyzal..
terima kasih =)

diraja22..
thanks =)

Ery Farieha..
hahaha..syok oh..nak lepas kempunan makan

Hariz..
sini tak ada bazaar Ramadhan..so..tak membazir sangat kot..harap2 la..

eDdy..
yup..hope ada hikmah =P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

air asia memang alwayz buat promo...kena rajin2 terjah web dia jerk..insya-allah mesti ada promo punya..welcome back to malaysia.. :)

Softtouch [Hanim] said...

wa..best best...selamat pulang zack

[z@ck] said...

Purplelicious..
akak selalu naik airasia kan..mesti tahu..hehehe

Softtouch Hanim..
terima kasih =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger