Online users

Follower

Sunday, August 29, 2010

Penangan Quarantine

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Baru lepas tengok movie Quarantine.Ye ye.Movie ni dah lama main kat wayang tapi aku baru nak tengok. Dah menjadi rutin harian pula time cuti ni tengok movie ramai-ramai.So, tema malam ni, saspen, seram.Berusaha godek sorang-sorang punya external nak cari movie saspen.

Quarantine terpilih untuk ditayangkan.Ecewah.Untuk mendapatkan mood seram, semua lampu living room ditutup. Masing-masing peluk bantal padahal duration baru 1 minit.Hahaha.Feel tu penting.Sumpah penat tengok movie ni.Saspen tak habis-habis.Lepas satu, satu.Rasa macam aku pula yang berlakon dalam cerita ni.

Memang terbaik la movie ni.Ending yang tak disangka-sangka.Tak main la keluar hantu pakai baju putih rambut panjang. Ini more to thriller movie berkaitan satu fatal disease iaitu 'rabise'.Bagi yang nak tengok tu, aku nasihatkan supaya bersedia untuk didera mental dan emosi. Ada satu part tu, aku melompat kot.Terkejut gila noks.

Sampai sekarang still berdebar-debar. Penangan Quarantine.

14 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaa~

aku dah tengok kat universiti~

damn!

cara dia main camera dah buat orang seriau~

[z@ck] said...

LORD ZARA..
betoi! jantung aku macam nk tercabut kot tgok movie ni..huhuhu

lumut esoklusa said...

ko tgk kt laptop?mlm ni kt tc pon ade tayang cter quarantine ni.....

Hazirah Barakbah said...

aku tgk kat panggung. dah la lepaih mkn. darah byk. geli kott tekak aku. rasa mcm nk tekeluaq balik apa yg makan. naseb kenny rogers ja ( mahai punya makanan ) tak jadik nk muntah haha.

˙·•♥ NaJwA .QaSeH ♥•·˙ said...

huhu..
tengok separuh je..
tak berani tgk sampai habis..
cuak...

'AQILAH said...

macam best je..nak suruh kawan download la..

almutarjimah said...

hishh tak mau aku tengok cerita camni...

Danial Ikhwan Jaafar said...

stail dia macam cerita cloverfield kan? pakai camcorder. aku ingat ni cerita pasal zombie sebab virus ke ape. tak tengok lagi. takutla katakan (hahaha jujur gile aku) =P

eLLy said...

Ohh saya memang sanyat penakut klu nak tengok cite mcm ini ..

ProfHariz said...

Tudia Aih.... Sampai cam tuh noh cik zack

fikah mus said...

tengok gambar tu saje pun dah seram semacam.

Zuewairy said...

terkejut aku.. ingat kuarantin h1n1 ka.. ;)

PinQib said...

part akhir best giler


Latest entry di:
Susah nya jadik cikgu!
Men suck!!!
Keyword 18SX

Kambing untuk dijual!

eDdY said...

waaa..best ek..
bole la tgk pasni...hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger