Online users

Follower

Monday, August 2, 2010

Snapfish dah sampai =)


Dah sampai dah gambar yang cuci free tu.Dua kali juga hari ini aku naik turun tangga semata-mata nak check mailbox.Cuaca sekarang tak menentu.Kalau dia nak hujan, hujan la.Tak boleh pakai weather forecast dah.Itu semua kuasa Tuhan.Eceh.Kang kalau tak berambil gambar ni kang, basah.Rugi rugi.Nasib baik sampai on time.

Rasa teruja pula tengok gambar yang sangat banyak.Terus rasa nak beli album lepas tu nak susun cantik-cantik.Erm.Plan nak bawa balik Malaysia gambar ni so that bolehlah tunjuk kat family terutama kepada warga tua tersayang yang tiada akaun FB seperti tok,pak su, mak su,mak chaq, pak chaq dan ramai lagi.Hahaha.Excited habaq hang.

Oh.Terlupa nak bagitau yang boleh dapat free ni untuk 2degree user sahaja ya.

p/s : 2degree tu line telefon kat sini.

8 comments:

sizukaDeboss said...

oh patutlah.haha.ak bru register snapfish.dpt 20 je free.sume org yg gne 2degree dpt ke weh?

[z@ck] said...

sizukadeboss..
rasanya boleh dapat kalau kita send msg kat 2degree..taip "snapfish" then send 2221.nanti dia akan kasi ko coupon code.benda tu yg ko akan guna untuk dapat free..just charge postage je..

Hizami Rahim said...

wah.
banyak betul gambar dia.
:)

shazika said...

wohaaaa..
banyak gmbar akak..

nk buat snapfish jugak boley?

hans said...

wah
banyak giler gambar
best giler nih

P/S : Drama Minggu Ini : Awak NAK Guna PC Ker Wahai Si Kacak?

eDdY said...

pasni mmg kena beli album lawa2 la..
susun gamabr tu elok2...hehe
kalo x nnt rosak..rugi la..(^^)

sizukaDeboss said...

syiok gila.haha.nih nk kecek2 kwn ak yg gne 2degree nih:D

Att Ashburn said...

att hari ni sampai. thamks zack sbb kasi tau :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger