Online users

Follower

Monday, August 30, 2010

Sumpah bosan.

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Bila dah bosan sangat, mulalah nak buat kerja tak berapa betoi. Tangan mula mencapai selendang dan anak tudung syria. Mula bereksperimentasi dengan wajah sendiri. Nak buat kat housemate, konfirm dorang tak nak.Tak sesuai la pe la.

Dah lama tak ambil gambaq syok sendiri.

Simpulan malas. Ini paling senang. Hang pakai macam tudung biasa. Lepas tu, 'selepang' ja kiri kanan ke belakang.

Simpulan suka hati. Lilit la selagi tak habis kain selendang tu.Agak dah sampai tinggal sikit selendang tu, letak pin.

Simpulan santai.Weyh weyh.Mata aku juling air.Huhu.

Harap maaf kalau ada yang kurang senang dengan ke'syok'kan ke'sendirian' tuan blog.Sumpah bosan wooooiiii...

p/s : Selepang tu macam 'libas'.

25 comments:

JaJa'Z said...

jaja pun sampai skang ni still fail lagi part nak belit2 tu...end up..pakai tudung lain jek...

Hizami Rahim said...

takpe2.
aku faham perasaan kau.
tibe~
:)

[z@ck] said...

Jaja'Z..
hahaha..belit je ikut sedap kepala..

Hizami Rahim..
memang tiba2~ hahaha

Peri PiA said...

hit em up style ,caya r z@ck

luvly :D...z@ck ak dah buang banner gb

still xblh msk blog ak? :'(

[z@ck] said...

Peri PiA..
dah boleh masuk dah =)

Fina Sophie said...

cantik shawllllll :)

[z@ck] said...

Fina Sophie..
hahaha..dah hentam macam apa dah shawl ni..lunyaaiii

[s][u][e][h][a][n][n] said...

shawl jenis yang ko gayakan tu aku mmg fail...tapi klu shawl jenis kain lain aku berjaya huhuhu...pe pun ko sgt sesuai pakai tudung pe pun :)

[z@ck] said...

suehann..
*tersipu-sipu malu*

fikah mus said...

yeay!!
boleh ade idea nak pakai pashmina stail mane pagi raye nanti.

[z@ck] said...

fikah mus..
hahaha..sila sila

Zqah Ail said...

zack comel laa inner tuu ..

inner pon boleh pakai jadi slanting tau .. lain kali zqah bagi link untuk buat gaya slanting =)

[z@ck] said...

Zqah Ail..
gaya slanting? apa tu?

Softtouch [Hanim] said...

akak xreti pakai selendang ni..lg pun xsesuai pakai..cantiklah z pakai inner tu..mcm mana boleh tajam atas dia tu?selalu pakai dia melekap kat muka...tlg ajar sikit..TQ

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
hahaha..rasanya ikut jenis muka juga..saya ni kebetulan muka panjang..tu yg jadi tajam tu..hehehe

Cheq Tun said...

senang pakai camni..hr tu aku gi beli selendang cam ni kat jalan tar..rm5 je.. murah gilak...raya ni leh melaram lebih

eDdY said...

haha...macam2...
dah bosan sgt la tu...hehe(^^)

Peri PiA said...

dah msk yek? ;)

nak tips muncung kan inner?hehe

http://khayranyfadzlyny.blogspot.com/2009/08/tips-tudung-syria-kasi-muncung-sket.html

ikut muke juge sebenarnya

Dee said...

comel je zack pakai tudung tu..

nyna said...

ok je zack pakai selendang mcm tu.
:D

ana ayesha said...

u look sweet

Zuewairy said...

juling ayaq? juling itik kot...ekekeke

sweetty said...

Ok je ni, tak de pun nampak tembam! Orait ape, macam budak baru 12 tahun! Betul! tak tipu.

LORD ZARA 札拉 said...

hahahaha


comel!

aku dah beli shawl stripes ni~

kih3

diba said...

zack..seswai je ngn shawl;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger