Online users

Follower

Wednesday, September 22, 2010

50 hari lagi.

Semalam buat kira-kira.Ada dalam 50 hari lagi sebelum kaki ini melangkah meninggalkan bumi Welly. Ih laa.Tak sabaq aih.

Perlu ke heboh seantero dunia aku nak balik haa? Oh my...baru teringat Coklat Whittakers tak borong lagi. Kena cepat sebelum bulan 10.Nanti GST naik, harga dah mahal. FYI, GST ni macam tax yang kitorang kena bayar. GST naik sebab next year nak Rugby World Cup.Habih semua benda dia nak increase demi nak menjana ekonomi negara.Botak la kepala cek kalau lagu ni.

MoE, boleh tambah elaun tak? Hahaha.

6 comments:

noor afzan said...

hoho..
sonoknya nak balik dah..
cuti sem eh.?
ke balik terus.

LORD ZARA 札拉 said...

mana janjimu nak bagi coklat?

aaaaa....

marinahunny said...

selamat menghitung kalendar..hahahaha

eh best nye tgk bungan sakura..ingt jepun je ada..

[z@ck] said...

noor afzan..
cuti summer =)

LORD ZARA..
since when i janji nak bagi ceklat kat u? hahaha

marinahunny..
NZ pun ada.hahaha

eDdY said...

baper lamer ek ko cuti z@ck?

mizz sue said...

sudah sudah terjah blog ni jom join

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger