Online users

Follower

Wednesday, September 22, 2010

Happening 'gileeerr'.

Masih lagi dalam mood para-para sakura.

Kali ni nak cerita pula pasal kemeriahan kat Sakura Festival.Walaupun hujan turun dengan lebatnya, itu tak menghalang orang ramai untuk turut serta memeriahkan festival ni. Eceh. Skema pula kan. Banyak cultural show dan events yang dijalankan dari awal pagi.Happening gileeerr. Antaranya :

Taekwondo show.

Kung Fu. Hai chak!

Kendo. Ini dia panggil volunteer untuk testing ketuk kepala orang tu.Nak tunjuk yang dorang punya suit kebal kot.Bob ketuk bukan main kuat.Bila dah ramai sangat yang nak try, orang ni dah tak sanggup dah.Sakit dah kot.

Cultural exhibition.

Eh eh.Lilo in the house la.

Dengan salah satu watak dalam cerita Naruto if tak silap.Ini pun pengutip durian yang bagi tau. Kalau harap aku, haram nak tau.

Dengan minah-minah Jepun.

Ada juga yang dress up ala-ala Cosplay.

Traditional wear costume. Sewa baju 3 person for 10 dollar.Aku malas nak sewa.Tumpang snap dengan orang lain pun jadi la.Ni mamat Jepun celup Kelate.

Tahitian Dance.Sakan betoi depa ni duk goyang punggung.Huhuhu.

Sambut birthday Ky dalam dining hall.

Spectators yang cun melecun.Ehem.

Thanks once again to Mes, Nik and Amar's camera yang banyak berjasa dalam blog ni.

4 comments:

eDdY said...

kalo aq pon ketuk kepala org tu kuat2...
bukan slalu leh wat camtu kat org..wakaka

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah meriah. kalau kat bandar2 ni best jgak, kat tempat aku gippsland tu, besa2 je. takde plak orang nak cosplay2 ni. hehehe. kalau kat melbourne tu mesti gempak ah.

Dee said...

bestnya..mengenali budaya bangsa lain..

eLLy said...

amboi siap ade goyang inul :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger