Online users

Follower

Wednesday, September 22, 2010

Oh bulan.

Ok.Tukar cerita pula naa.Lepas balik dari Palmy, kitorang buat kerja gila naik Mount Vic tengah-tengah malam. Memang cari pasal sebab ramai geng mat saleh yang ada kat situ. Kalau dorang behave well, ok juga.Ini tak. Terpekik terlolong macam orang tak betul.Asyik ram kereta ja.Agaknya dorang tengah tunggu geng nak race kot. Aku tak boleh sangat dengan mat saleh ni.Takut mabuk ka apa.Tak pasai-pasai dengan kita sekali dia kacau.Kalau nak keluar malam, dinasihatkan pakai hood untuk langkah keselamatan.Dorang ni kalau nampak perempuan pakai tudung malam-malam, kerja nak usik ja.So, bila cover dengan hood, identiti tu undercover la sikit.

Memang cari nahas betul la duduk kat atas Mount Vic tu. Sejuk sangat.Maka inilah yang terjadi di atas Mount Vic :

After few attempts, berjaya hasilkan words ni menggunakan lampu handphone cikaiku.Ada guna juga torchlight aku ni.Like like.

Berusaha aku nak buat sayap belakang Bob tapi tak berhasil.Sobs.Weh.Sempat lagi dia makan bluebird.Pfftt.

Muahahaha.Z!

Pemandangan dari atas Mount Vic. Terdampar luasnya bandar Wellington.Subhanallah.

The hoodie girls.

Oh Bulan.Cantik sangat.

Ini yang lagi kuat keinginan nak beli dslr ni.Boleh shoot gambar cantik cantik. Nuffnang, sila tambah buffered earning saya.Hahaha.

8 comments:

Fatin Aliyya said...

cantik sngt!like like like.:)

tmbh2 yg kak firah buat 'Z' tue.hehe.i love u tu pun smart lah!

[z@ck] said...

Fatin Aliyya..
heheh..thanks..itu pun jenuh nak dapat shot mcm tu..it was not easy

Whoopz said...

The hoodies girl! Bleh wat kumpulan nasyid.. :)

Peri PiA said...

zzzzzzzzzzz,omlv baru akak tau mcm mane depa wat gmbr mcm tu

gune HP je?10q

Subhanallah,mmg indah

elok2,jgn kuar mlm selalu hehe

Softtouch [Hanim] said...

cantik sgt...nasib kuar ramai2 n ada lelaki..terjamin sikit keselamatan yg pompuan

eDdY said...

mmg cantik gambar2 ni...
smart tul yg wat tulisan tu..(^^)

eLLy said...

Oh bulan . ko nie sekali pandang ade gak mcm Yuna :D


Pemandangan dari atas Mount Vic, sungguh cantikkk

sizuka[Izzati] said...

rambat dslr sebijik zack.kakaka~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger