Online users

Follower

Tuesday, September 21, 2010

Cara untuk solve virus malware.

Ramai yang dah kena attack malware. So, kat sini aku nak kongsi satu link untuk korang solve kan problem ni. Ini pun aku dapat dari orang lain.Sharing is caring kan.To my surprise, Khai cakap malware ini langsung tidak berbahaya kepada komputer kita.I mean its ok kalau kita keep on continue buka blog orang tu as long as kita tahu content dalam tu bersih dari anasir jahat. Ini aku tak berapa faham sangat macam mana nak identify kebersihan sesuatu website tu.Apa-apapun, langkah scanning komputer menggunakan anti malware amatlah digalakkan.

Click [here] to get access to the blog.

Hope this will help you. =)

4 comments:

PinQib said...

napaer ak x yakin g akak zack?
takut

Latest entry di:

Manisnya!
Tahi makanan ruji

eDdY said...

aq blom kena lagi..n harap2 x kena la..
aper2 pon thanx for sharing okay..(^^)

[z@ck] said...

PinQib..
samalah dgn aku pun.

eDdy..
no worries =)

kusut said...

hum malware yg tengah rancak sekarang ni attack server side rasenye. so takde la merisaukan sangat. tapi aku rase oh!media nye cara tu not recommended lah. ade 2 sebab:

- nanti semua malware lain yg lebih bahaya tak kene block.

- malware tak jahanamkan pc tapi still akan infect, jadikkan pc kita host utk infect server lain. kita jadik mirror.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger