Online users

Follower

Thursday, September 23, 2010

Banyak rintangan.

Banyak rintangan yang perlu kami hadapi dalam melaksanakan open house ni.Paling risau ialah lari budget.Pasal menu pun dua tiga kali rombak.Tapi, alhamdulillah dengan kos yang tak sampai 800 dollar, kami mampu cater makanan untuk guest yang dianggarkan seramai 250 orang.Cuma kami ada masalah dengan bekas nak letak makanan.Terpaksa kutip mangkuk dari setiap rumah.Lepas tu mula gelabah bila terlupa label mangkuk rumah sendiri. Takut tertukar dengan rumah orang lain.Pinjam chiller dari semua kelab.Terima kasih la naa bagi kami pinjam.Kalau tak, tak tahu la nak letak mana semua makanan.Dah la menu semuanya yang berkuah.

Disebabkan kami tumpang masak kat rumah girls, terpaksa letak notis kat atas tu. Takut-takut ada akak senior lain yang nak turun dapur.Kang terkejut pula dorang tengok ada lelaki ceroboh dapur.Tak pasai-pasai periuk belanga terbang nanti kang.

5 comments:

Peri PiA said...

kagum r

I'Allah,u all boleh buat ;)

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah..mantap...
tak pernah lagi buat open house besar2 macam ni. serbu rumah akak2 phd ada la hahaha XP

Cik Ayen said...

terbaik !! hang gheti masak x z@ck?

eDdY said...

laki2 kat sana pon terer2 masak ek..hehe
bagus2...(^^)

PinQib said...

800 doler brapa ringt akak?

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger