Online users

Follower

Tuesday, September 7, 2010

Baru 5.7GB. Hahaha.

"Dear Zafirah,

Just to let you know that your house has used 5.7GB of this month's data limit of 20GB.The billing month runs till the 20th of September

Just to give you an idea of how much data streaming /downloading video such as a Youtube uses : a 10 min video can use up to 100MB.This means if you watch 10 clips, you will have used up about 1 GB.

The internet should only be used for study related task. "

Pergh. Punya duk cuak ingatkan dah overlimit. Hahaha. Memang berjaya tahan nafsu dari layan youtube everyday macam dulu. Sebab tu kehidupan dua tiga minggu ini agak mandom.Nak layan youtube tak boleh.Nak buka tv3 online pun tak boleh. Takut makan byte punya pasal.

Erk.Rasanya tak boleh kot nak guna internet for study purpose je.Mesti ada benda lagha' juga sikit.Hehehe.Sorry la Uni Hall. Tak boleh hidup tanpa blog.Btw, thanks for the info.Kalau tak, sampai ke sudah tak tahu pasal internet usage ni.

p/s : Hujung bulan buka youtube puas-puas!Balas dendam.Hahaha.

6 comments:

Peri PiA said...

ak pon x terlayan video2,tv3.com.my

kadang2 mcm sipot

Whoopz said...

Gwa punya tenet unlimited.. F.o.c :p

Whoopz said...
This comment has been removed by the author.
kechixx said...

:)

eDdY said...

hehe..bagus punya control...
xper z@ck..ujung bulan pulun balik..hehe

[z@ck] said...

Peri Pia..
sini lancar..tapi tu la..kena tak sedar diri buka macam2 juga.huhuhu

Whoopz..
ah.menyampah.wek.

kechixx..
=)

eDdy..
btoi..tunggu la 20 aribulan nanti..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger