Online users

Follower

Tuesday, September 7, 2010

Baru dua hari

Syabas Zack. Ponteng kelas dan tuto hari ini gara-gara nak siapkan assignment. Tapi tak rasa bersalah sangat sebab ada beberapa lagi partner in crime. Kalau aku sorang je yang ponteng, memang gelabah ayam la. Kena pula hari ini yang bagi lecture orang lain, so mood nak mengadap muka dia selama 2 jam tak ada.Dah la tuto pun dengan dia.Dah tahu style dia conduct kelas macam mana.Sangatlah membosankan.Eceh.Alasan.Ada je kan.

So, target hari ini :

1) Siapkan assignment
2) Buat outline untuk essay 2 WRIT
3) Baca nota ALIN untuk tuto besok.

Benci kan? Asal masuk je sem baru, kerja...bertimbun-timbun.Ini baru second day ye kawan-kawan.Orang cakap student life memang macam ni.Ye. Tapi pressure study kat oversea lain macam sikit.Lebih competitive mungkin.Masing-masing berlumba nak siapkan assignment.

Hari ini juga dah boleh ambil balik test EPSY & task 2 ALIN. Aku tak nak ambil lagi.Tunggu siap assignment ni baru nak ambil. Kang kalau dapat kureng,terus moral down.Biar siapkan dulu yang ni.Esok esok la aku ambil balik test tu. (Takut sebenarnya)

7 comments:

Peri PiA said...

student
ehehe

kechixx said...

gudlark sis...hehehe...ponteng ek..hehe..

monica said...

good luck sis.. ^^

Softtouch [Hanim] said...

sekali skala pnteng dimaafkan..ala ponteng bkn nyer buat bnda xelok tp nk siap kan assignment kan..

ana ayesha said...

student's life di mana2 pun sama jer .... assigment, tutorial, lecture, test, exam ......

eDdY said...

biaser la tu...
aq kat sini pon camtu..tpi kat dlm mesia jer la..hak3

[z@ck] said...

Peri Pia..
bini orang? hehehe

kechixx..
thanks my dear =)

monica..
thanks!

Softtouch Hanim..
yup yup.btul =)

ana ayesha..
yup..pressure tahap tertinggi kot.hahaha

eDdy..
hahaha..ko dtg sini tgok.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger