Online users

Follower

Monday, September 27, 2010

Beletiaq macam tok nenek.

Humangaih.Baru sedar nak masuk bulan 10 dah.Lagi 44 hari nak balik Malaysia.Ish.Tak sabaq aih.Tapi tera' nak sampai bulan 11 tu, macam-macam benda nak kena buat.I mean assignment dan test bersusun susun.Inilah bahananya tak ada final exam. Setiap minggu ada ja benda nak kena submit.Kalau ikut aku, test lagi syok sebab sekali harung ja.Tapi nak kena baca nota.Itu yang lemah.Assignment pula kena prepare material dan makan masa lama.Patutnya boleh dapat A tapi sebab pemalas nak mampuih, last minit punya kerja, cincai buat, result pun macam hampeh.Duk kutip B ja banyak.Geram kot.Tapi memang salah diri sendiri juga.Siapa suruh tak start awal-awal kan.Kadang-kadang sedar benda tu kena start buat awal, tapi still nak lengah-lengah juga.Hadoih la.

p/s : Tera' = Sementara.

7 comments:

Whoopz said...

Lepas ni kutip A pulak.. B x rawks! :p

TOPMAN said...

kutip jgn x kutip z~ XD

Fatin Aliyya said...

yeyeah kak firah nk blk msia.:)

btw fatin pn slalu gak dok amal wt keja last minute.hhu.x leh nk elak.T_T

all da best

eLLy said...

ish ish beletiaq je anak dara nie.. buat kerja sekolah tu dulu, baru pikiq pasai cuti !!

ngeh ngeh ngeh sapa yg beletiq skarang? ;D

deus X machina said...

beletiaq kat diri sendiri rupanya

eDdY said...

haha..aq suka tera' tu..lamer giler kot x dgr...(^^)

Zuewairy said...

cheeewah pirah.. semakin putih nampak;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger