Online users

Follower

Tuesday, September 21, 2010

Para para Sakura


Kitorang sampai dalam pukul 12 tengahari. Cuaca agak kurang menyebelahi kami waktu tu.Hujan.Habis lenjun kasut aku.Lecak sana sini.Sejuk toksah duk kira la.Tera' pakai tiga lapis pun sejuknya still terasa. Tapi sebab Sakura punya pasai, tak pa. Redah je.Sanggup der.

I thought Sakura Festival ni buat kat taman botani ke apa.Rupanya tak.Dia buat kat dalam International Pacific College. Agak dissapointed juga sebab bunga cantik hanya sejenis saja. Ku bayangkan banyak jenis. Tapi, pemandangan dalam tu, subhanallah.Sangat cantik.Terasa macam duduk kat Jepun.



Semua dah pandai bengkok kaki sekarang.Hihihi.

Kalaulah pengutip durian ada kat sini...eceh.

Japanese Cherry Blossom dengan Sakura ni benda yang sama ka eyh?Tiba-tiba aku teringat perfume Body Shop yang aku duk gila sangat dulu tu.Kalau tengok rupa, lebih kurang.

Bunga Sakura. Tak ada bau tapi cantik. (Ihsan gambar dari Mes)

Bersama maskot comel, Bob.Hahaha. Jangan marah naa Bob.

Yang bagusnya, siap ada signboard tulis "Photo Spot" lagi kat every point.Memang terbaik la. Harus menempek dalam gambar la kerjanya.

Harus jengket berjalan sebab kasut nipis.Air pula bertakung.Huhu.Demi gambaq, ku sanggup.

Gambar ni khas buat Kamil Zamrie yang putuih urat tangan hari tu. Kami semua rindu teruk kat hang weyh.

Dah.Letih dah nak buat caption gambar.Tunggu next update kalau nak tengok gambar cantik lagi ye.Thanks to Mes, Amar and Nik's camera.Kamera aku dah rosak.So, terpaksa tumpang kamera orang.Sobss.

12 comments:

Peri PiA said...

sgt2 cantik

akak jeles ok :P

[z@ck] said...

Peri PiA..
hehe..saya tak cantik ke? =P

sizuka[Izzati] said...

besttttttnyaaaaa~

[z@ck] said...

sizuka[Izzati]..
ko tak gi ke?

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehe anda berjaya buat saya rindu sama kehidupan di luar negara. teringat pokok sakura luar rumah dulu ceh.. hahaha..
ade masalah tak nak masuk blog aku? cube report skit? heheh

Cik Ayen said...

z@ck hang asal nmpk makin kurus?
sush haty kaa.. hehe!

Softtouch [Hanim] said...

cantik2 nya pic..bunga2 tu pun cantik..

marinahunny said...

catiknye..ingt kat jepun je ada sakura..

z@ck = perintis kaki bengkok..hahahaha

eDdY said...

fuyoo...
mmg best kan..
duk kat NZ..tpi dapat rasa cam kat jepon..(^^)

aziahmk said...

cherry blossom selalu dipanggil kt korea, sakura pula kt jepun, padahal kedua2nya sama...

camner diorg boleh buat mcm kt jepun ek..sangat2 cantekkk...

[z@ck] said...

Danial Ikhwan Jaafar..
yeah..aku berjaya mengakses blog ko..hehehe

Cik Ayen..
itu ilusi baju semata-mata..

Softtouch Hanim..
cantik kan? =)

marinahunny..
hahaha..bunyi mcm org terencat la plak.

eDdy..
ha..agak la =)

aziahmk..
oo..ye ke..thanks for the info!

sweetty said...

Kenapa untie suka selak blog Z@ck? Sebab ada banyak gambaq2 macam ni. Ni dah berangan la nak ke UK.. Jgn ketawakan untie Z@ck!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger