Online users

Follower

Tuesday, September 7, 2010

Relaunch Raya Sakan Contest by Insan Tinggi

Klik [sini] untuk baca syarat contest.

Disebabkan semua sibuk buat persiapan nak raya, aku pun nak relaunch balik contest kat blog aku ni. For those yang dah letakkan link tapi belum join lagi, aku dah delete link tu.Adoyai.Ingat. Link kat entry contest tu untuk orang yang dah join.Berkobar-kobar aku nak tengok satu-satu tapi non ado lagi yang join.Apa kes.Huhu.

Jangan lupa join naa...Aku tengah bermurah hati nak bagi souvenir dengan coklat Whittakers ni.Tak nak ke? Hehehe.


1 comments:

Peri PiA said...

ak mau join,jenuh pk idea ni

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger