Online users

Follower

Tuesday, September 14, 2010

Sakan

Weh.Tak habis beraya lagi ka semua orang? Amboi.Sakan naa ampa. Aku kat sini 3 hari ja boleh hu ha hu ha.Masuk Isnin, terus busy balik dengan kelas dan assignment.Urgh.Bosan toksah duk kata la.Tapi nak buat macam mana kan.Nak tak nak kena pergi kelas juga.Bertahan Zack.Tak lama dah nak habis sem.Sebulan lebih ja lagi.Sabar sabar.Entahlah.Mood nak study makin kurang.Bila test dapat teruk, mulalah nak salahkan marker.Marking strict sangatlah bla bla bla.Padahal diri sendiri juga yang salah.Tak nak study awal-awal.Haa.Membebel pula pagi-pagi buta ni.

Dah la.Tengok je lah gambar raya aku.

Day 2- Open house at Wai te Ata.See...aku memang recycle baju raya.Hahaha.

With seniors.

Day 3- Waiting for the bus to go to Rumah Malaysia at Khandallah for open house celebration.

Saya dibarisan paling hadapan.Kata kuat makan.Hahaha.

At Rumah Malaysia.Rumah datuk you'olls.

Weyh, jangan lupa join Raya Sakan Contest tu tau!!! Paksaan ni.Hahaha.

12 comments:

chentaMAYA said...

memang sakan la yeh! heha~

[z@ck] said...

chentaMAYA..
hehehe

Danial Ikhwan Jaafar said...

sakan abih la hang beraya! ni yang aku nak join contest ni. ada tak gambaq aku sakan beraya? ada kot..hehehe =P

mr.syazwan said...

walaupun berada di perantauan
anda tetap
sakan raya ye
cayalah...

hAwA said...

raya kat oversea memang seronok!
pengalaman yang pasti takpat dilupakan

eDdY said...

ni kalo ko masuk contest sendiri..mesti menang punya..sakan habes..haha

chentaMAYA said...

ko lagi la sakan weh/. haha

monica said...

seronok btl sy tgk zack..mcm meriah je raya kat oversea tu..teringin nak rasa suasana.. :)

ana ayesha said...

suker tgk gbr yg ke 4 tu .... z@ck u nmpk lbh menyerlah warna ijau tu mmg sesuwai

Elia Si Jejariruncing said...

wahh..memang sakan..kalau cmni kalah la entry raya sakan saya..huhuhu

Cik Daryll Raihana said...

hamboi la hai. sakan benorrr.. bertukar2 bju
slmt ari raya yer z@ck

sweetty said...

ha, warna hijau tu memang sesuai untuk Z@ck, nampak berseri dari yang lain... he.. he. (selalu puji ni kirimlah fridge magnet satu...)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger