Online users

Follower

Friday, September 3, 2010

Tak ada modal cerita raya.

Nak ole-ole dari NZ? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

Alahai.Orang lain sibuk buat persiapan raya.Canang kat blog.Aku tak ada modal.Buka kisah dua tahun lepas ja la.Aku paling suka part berbuka ramai-ramai. Dapur dari pagi mesti traffic jam. Ada ja benda tok nak perosah kat dapur.Kejap nak bakar ikan.Kejap nak tumbuk belacan.Kejap itu kejap ini.Dan mangsa masuk dapur tak lain tak bukan, anak dara comel ini la.'Zapirahhhh!!!" Noh.Bergegaq satu rumah. Bukan dia nak panggil slow-slow.Kalau lambat masuk, bersedialah untuk kena berletiaq.

Dapur tok diakui spooky.Huhu.Segala jenis binatang ada.

Hahaha.Jarang nak nampak Pak Ndak (berbaju hijau) buat aksi poyo.Dalam gambar ni terserlah pula kepoyoan dia mengangkat plastik kerepek pedas.Pak Su pula cubaan melakukan aksi senget manja tetapi tidak berjaya.Tok juga steady.

Persiapan terakhir sebelum menjelangnya raya.Siapa nak masuk line baju hitam tu? Dia solo lagi.Rajin mengemaih pula tu.Hehehe.

Di pagi raya.Oyeh.Tok haji dah bersedia nak huluq duit raya tu.Tunggu semua cucu habis bersiap.

Eh.Jangan lupa join contest Raya Sakan aku tu.Raya dah nak dekat.Tangkap gambar cun-cun tau.Tangan gatal nak bagi souvenir kat korang ni.Hehehe.

8 comments:

Qu azniza ;) said...

ta pe.... ade gak bende nak di cerita huhu

best la tgk tok haji..masih kuat..

kechixx said...

hehehe...nanti raya mesti banyak cite:)

~fisha~ said...

wah!! semanagt berhari raye dah ek..fisha menunggu masa nk balik kg je ni!

eLLy said...

dik tahun nie ko masak rendang ape?

hehehe ..

ana ayesha said...

zack jgn sendiri yg nangis tgk gbr ni

Peri PiA said...

keh3..akak pon penah edit cover rambut cengitu

[z@ck] said...

Qu azniza..
kuat la..duk telan ubat kuat tiap2 hari.hehehe

kechixx..
hopefully =)

~fisha~..
selamat pulang ke kampung.take care!

elly..
fail bab masak rendang ni haa..

ana ayesha..
haish..mana ada sedih..kental lagi ni..hehehe

Peri Pia..
hihihi

eDdY said...

ok la tu..still got something to share with us here...hehe
x sabar nak raya sbb nak join kontes nih...hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger