Online users

Follower

Thursday, September 23, 2010

Tetamu yang hadir.

Persiapan dah cerita.Menu pun dah cerita.Sekarang kita cerita pasal tetamu pula.

Ha.Inilah Laila.Kalau dengar dia cakap, mesti korang ingat dia native speaker of English.Laju macam bullet train.Padahal dia asal dari Indon.

Senior.Kak Lina, Kak Ili, Kak Mimi dan ? Aku memang fail nak ingat nama senior ni.Ramai sangat.

Senior IPBA pun ada.Amik hang Kam.Seketui muka hang aku publish kat sini.Hohoho.

Antara VIP yang hadir.Auntie Zaini, Auntie Ziati dan Kennel ...? Huhu.Tak tahu nama dia.Terima kasih kerana sudi hadir.

Jonathan. Orang kuat B.Ed Tesol.Dia selalu turun Sungai Petani untuk pantau kami suatu masa dahulu.Eceh.

Nak jimat ruang, so hampaq kanvas duduk la ampa macam mana pun.Kerusi just sedia untuk geng-geng lecturer dan VIP sahaja.

Nooh..tudia...ni lah perempuan.Bila jumpa geng bukan main excited lagi.

Penyambut tetamu. Disebabkan kami ni ramai, so penyambut tetamu pun ramai. Welcome welcome.

Antara tetamu yang paling awal datang.

Syok sungguh tengok depa lalu makan.Hihihi.

Terima kasih semua!

9 comments:

Peri PiA said...

Z,BZ ke?xnmpk muke pon hehe

ramai tuuu,terpegun

eDdY said...

aq suka gambar yg pompuan jumpa geng tu..haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hie perantau =)

Softtouch [Hanim] said...

ramai..meriah..syoklah mcm nie...

ada van de kamp said...

gmbaq ida tu style weh. haha

Drama Mama said...

ramainyaaaaaaaaaaa!!! macam kenduri kahwin daaaah! hihihi

http://twinkywinkystars.blogspot.com

PinQib said...

mana mu zack?????????


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

kusut said...

nasib baik ko penganjur contest raya sakan tu. kalau tak aku rase post ni dah bleh menang dah.

sile jgn masuk contest sendiri pastu declare menang ye XDXD

nabil_potter said...

weh, yang tudung kuning tu nama pa ntahh?dah lupa la..heheh

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger